/ Allt och inget / Sommaren2018 /

Igår var det en tisdag


 
 
 
 
 
Gårdagen var ännu en sån där fin dag att spara kring hjärteroten och minnas sen när det blir mörkt och kallt till vintern. Jag började dagen med att konstatera att våra bananer  m å s t e  ätas upp, så en stund senare hade jag ett fat med bananplättar bredvid stekpannan och en god frukost att inleda dagen med. Faktiskt blev det så många plättar att min frukost såg precis likadan ut idag också.
 
Sen när frukosten var uppäten, packade jag ner ett glasspaket i väskan och bilade ut till Rositas i Koskö.
Dagen fylldes snabbt med lek, strandhäng och glass i solskenet på deras terass. Vad mer kan man begära?!
 
På hemvägen svängde jag in via Stenhaga i ett försök att hitta nå sandaler som skulle passa på dessa preggofötter, men det missionet misslyckades. Kom istället hem med en ny vaxduk och ett sportbälte som nya telefonen får plats i, så det var väl inte heller så illa.
 
Avslutade dagen med en powernap, följt av en powerwalk och sen soffhäng före läggdags.
En bra dag!
 
 
/ Allt och inget / Sommaren2018 /

Soliga dagar


 
 
Det soliga vädret tycks ju bara fortsätta den här veckan också,
så det kommer säkert bli en fin vecka!
 
 
Planerna för den här veckan är att göra 'något varje dag' för att få dagarna att gå. Själv går jag bara och letar efter tecken på förlossningsstart (och det är ju lite dumt att börja med det redan, då vi har BF först den 6:e juni...). Men vad kan man! Så nu är i alla fall nästan alla veckans dagar fyllt med något program.
 
 
Måndag: Rådgivningsbesök och så måste jag via biblioteket
Tisdag: Träffa Rosita
Onsdag: Ida kommer på besök till Vasa
Torsdag: Inget inbokat ännu
Fredag: Förfest med flickorna innan de drar vidare till Ollis
Lördag och Söndag: Ja, det tar vi sen som det kommer.
 
 
 
Förra veckan innehöll också fina guldkorn, som den här onsdagskvällen ute vid vattnet tillsammans med vännerna.
Tänk, att man mitt i maj, kan sitta ute utan extra tröja klockan 21 på kvällen och ändå inte frysa.
Så guld!
 
 
/ Allt och inget /

Uppdatering


 
 
 
 
 
Min gamla telefon (en iPhone5s) har de senaste månaderna bara börjat krångla mer och mer.
Ibland har hela telefonen låst sig, skärmen slutat svara, den har hittat på egna underligheter och ackun har dragit slut på nolltid. Ändå hade jag tänkt att jag nog ska klara mig på den tills december när skatteåterbäringen kommer, för en ny telefon är ju i dagsläget ingen liten utgift.
 
 
 
 
Men i början på veckan ringde de från stället där jag har mitt abonemang och försökte bjuda ut nån surfplatta, som jag tackade nej till. När de istället undrade om det är något annat jag behöver så frågade jag upp om de har nå erbjudande på telefoner för tillfället och isåfall gärna på en iPhone eftersom det är det jag har sen tidigare. Killen i andra ändan linjen erbjöd en iPhone 8 till ett helt okej månadspris och berättade att man ju kan betala bort slutsumman när man vill (i mitt fall då när skatteåterbäringen trillar in på kontot). Jag sa att jag ska fundera på saken och han lovade att ringa tillbaka på torsdag.
 
 
När jag sen kollade på deras hemsida såg jag att de också hade iPhone 8+ för samma månadspris, och kameran på den är nog betydligt bättre - vilket är något jag värdesätter stort. Dessutom var slutsumman på den billigare där än på många andra hemsidor, alltså är det inget jag skulle förlora på pengamässigt. Så när killen ringde tillbaka i torsdags sa jag att jag hellre vill ha en sån och redan nästa morgon fick jag sms att telefonen fanns att hämta vid posten.
Snacka om snabb leverans!
 
 
Nu har jag ju hunnit ha min nya telefon ett par dagar, och jag är så nöjd hittills!
Den tar bra bilder, svarar direkt när man rör skärmen och ackun har jag bara behövt ladda en enda gång
fastän jag använt den flitigt. Lite skillnad på den förra som jag behövde ladda minst 2 ggr per dag.
 
Knäppta med iPhone8+