/

#%!&%#¤!¤"!!!!!!

Var vi effektiva med LP-skrivandet idag?
- Japp helt absolut, för vi har nästan teorin så gott som färdigt. Bara en massa renskrivande och sånt kvar och så får vi börja ta tag i intervjuandet då!
 
Hur har resten av dagen varit då?
- Verkligen en dag med stora berg-och-dal-banor;

+ känslan när man inser hur duktiga vi varit hittills med LP-skrivandet
- hårddisken på datorn kraschade vid Tritonia = nadja är utan dator och har inga stålar att köpa ny för just nu
+ fick ringa til mamsen
- plötsligt var allt i hela världen skit, skit och skit. Där satt jag och grät svarta tårar (tacka mascaran för det!)
+ ringde syrran och bjöd in mig själv och matts till deras
+ har haft en superbra kväll där i munsala!
 
...okej, nu ser jag att dagen får flera plus än minus,
men det där med datorn suger ju no lite brutalt men sånt får man ta.
No reder det upp sig! Nu ska vi mysa ner oss i soffan med lite serier och sen får nog den här dagen vara över. Imoron blir det jobb hela dagen lång, och sen bilar vi iväg hemhemåt för första gången sedan nyår.
/

Vi säger godmorgon!

Godmorgon!


Hörni, vet ni vad? Jag tror faktist min förkylning är påväg åt det bättre hållet! *jinxar lite här nu, så får ta i trä, hehe* Men vaknade upp med en nästan helt otäppt näsa, rösten är inte allt för kraxig och jag känner mig bättre. Bara väldigt trött, men det håller jag på att bota med kaffekopp nr 2 nu. Eller man kan nog inte kalla det nr 2, för det är bara en halv kopp. Så kaffekopp 1½ då.
 
Ska strax packa ihop väskan och fara iväg till Tritonia med LP-tjejerna och förhoppningsvis vara lite effektiva. Vi får se hur bra det går. ;) Vi hörs!
 
 
/

Work work

Snart blir det dags att styra kosan mot arbetet, får hoppas rösten håller hela kvällen. Har kurerat mig med varma drycker nu hela förmiddagen så förhoppningsvis ska det väl nog gå bra. :)
 
Hade annars en superbra kväll igår!
Det var längesen det varit så roligt att vara ute, och att sen köra hem i regnvädret sådär passligt lagom gjorde det hela ännu bättre. Jaja. Anar att det här kvällen inte blir fullt lika händelserik, men det blir nog bra ändå!
 
Minns ni föresten när jag höll på pyssla ihop en massa julklappar i november-december? Det var såna här "bollar" jag knåtade ihop: hur kul som helst ju! :)