Så var redan första "arbetsveckan" förbi, och Edvin och jag fick ta helg redan igår på eftermiddagen.
Bra med mjukstart, så att man inte bränner ut sig! 😉
Nu är vi lediga till nästa veckas onsdag om jag förstått mitt schema rätt.
 
 
 
Det är mycket som snurrar i mitt huvud gällande skolgången nu.
"Vilka kurser är det riktigt jag ska ta? Kommer jag ha tid för allt, eller blir det för mycket arbete? Har jag anmält mig till de rätta ämnena och vad sjutton ska jag skriva min avhandling om?!"
Det är tankar som maler på i bakhuvudet nu, mest hela tiden. Men det blir säkert bra. Som jag skrev åt en vän igår, har jag ändå på ett konstigt sätt kunnat sålla bort "onödig" information och ta till mig det jag behöver just nu för att klara dagen. Resten tänker jag att löser sig, nog har ju universitetet haft så pass många studeranden som säkerligen har känt det samma - och för dem har det ju löst sig! Kontrollfreaket i mig har med andra ord dragit sig lite tillbaka.
 
 
 
Förutom ett par timmar i skolbänken den här veckan har det också hänt mycket annat.
Edvin har fått va själv på dagiset två dagar nu. Korta dagar, men han har hunnit vara där och både äta och sova tupplur. Och det hade gått bra! Skönt att vi har fått en sån lätt start, annars skulle det nog vara tufft att lämna honom. Nu har det gått av bara farten, eftersom han rusat iväg ifrån Matts eller mig när vi lämnat honom på dagis. Han har knappt haft tid att säga hejdå.
 
Vi fick ju även en knäpp av värmebölja den här sista veckan i augusti.
Så skönt! En eftermiddag skuttade hela familjen iväg längs med strandpromenaden och köpte glass ifrån den där kiosken där man får såna enorma glassbollar. Titta på bilderna, det där är en boll! Trodde inte mina ögon när vi fick våra glassar.
 
 
 
Det var väl det jag hade att berätta om just nu. Snart blir det dags att förbereda lite lunch och 12-tiden ska vi iväg på loppisrunda tillsammans med en vän och hennes barn. Det blir skoj! Just nu sover Edvin på balkongen, han som aldrig annars brukar sova den här tiden. Men så måste man om man tar morgon när klockan ännu visar på 06.nånting. Så att...
 
Hej hej!!