/ Bröllop /

4:e paret skor


 
 
När jag köpte första paret skor i oktober 2016, sa Matts "Du kommer ha köpt åtminstone fyra par skor innan bröllopet är över!". Nehe, tänkte jag.Men gissar att jag får ta det tillbaka, för nu har jag gått och handlat ännu ett par skor till bröllopet.
Världens bekvämaste skor, måste jag väl tillägga!
 
 
 
 
Jag insåg, efter att jag försökt gå in det första paret i flera månaders tid nu, att det kommer inte att lyckas. De är för obekväma. Det var ju därför jag klickade hem 2 par ballerinas i mars månad.
 
Men jag vill ju inte behöva gå i ballerinas hela dagen heller, klackar ska det nog vara!
 
Så efter flera dagars tvekande och velande klickade jag till slut hem skorna nedan. De kostade absolut mera än jag någonsin tänkt jag skulle spendera på ett par klackskor, men detta paret tror jag faktist jag kommer få användning för i många år ännu. De är så bekväma, fodrade med mjut läder och mjuka inlägg. Det är något helt annat än mina fötter tidigare pinats med i mina andra skor med klack...
 
 
 
 
/ Bröllop /

Pyssel och sånt


 
Hemma hos oss börjar det märkas att vi gifter oss snart.
 
Varje hörn av lägenheten har små spår av bröllops-dust; i köket håller jag på gjuter, i sovrummet hänger kläderna, i vardagsrummet har vi massa kärl och porslin som ska användas, i datarummet är bokhyllan fylld av pynt och dekorationer. Hallen och wc:n är väl de enda utrymmena där det mesta är sig likt.
 
 
Igår började jag även sprida ut mig på bordena vid arbetet, när arbetsdagen var slut. För utrymme börja vara något jag saknar här hemma, haha. Jag pysslade ihop en "gift-box" att sätta kort och sånt i, som vi ska ha på presentbordet. Den blev väl helt okej, fixade allt från scratch, till och med rosetten sydde jag ihop. Det får duga!
 
 
 
 
 
 
/ Allt och inget /

Trött


 
Nu börjar behovet av semestern göra sig märkbar - jag är så trött! Eller sliten?
Jag märker hur som helst av att både huvud och kropp är i behov av vila. Men det är inte länge kvar nu... endast 2 veckor eller 11 arbetsdagar. Det går nog fortare än man tror! Sen blir det 4 veckor av chill!
 
 
Fast innan det blir dags för semester kan man ju göra annat roligt.
 
Idag efter jobbet kom Bea på besök, i helgen ska vi till Klacken och kolla in Reckless Love och Freddy Kalas. Nästa helg är det sommarfest i Vörå och helgen efter det tar jag ju semester. Dagarna där emellan kommer fyllas med kompishäng, träning och säkert något annat skoj också.
 
 
 
 
 
En annan gång vid Klacken. 2011 närmare sagt.