/ Allt och inget / Fest&Kalas / Fotografering /

Midsommarafton 2017


 
Blev en annorlunda midsommar i år, eftersom Matts och jag bröt vår tradition om att fira midsommar vid andra sjön och istället styrde kosan mot Oravais.
 
 
 
Vid villan kunde vi njuta av solen(!) och det var till och med riktigt varmt eftersom vi satt i lä hela eftermiddagen/kvällen. Det hade man ju inte trott när man kollade väderprognosen dagarna innan. Annat plus var att blåsten såg till att det knappt var några myggor - happy life för mig som är allergisk! Nåja, nog om vädret. Vi gjorde ju faktist annat än pratade om det också. Som att grilla, leka proffsfotografer (av bildmängderna på mitt minneskort att döma), prickskytte med slangbälla och så åt vi massor, åt lite till och sen åt vi obligatorisk sommarkako. I slutet av kvällen utmanades vi även i armbrytning.
 
Midsommardagen gick snabbt efter en lång sovmorgon, mat på ABC och filmkväll hemma hos vänner. Och den här dagen går nu inte heller till historien som något riktigt extra; klädtvätt, veckohandlas och häng i soffan framför en bra film.
 
 
 
 
 
 
/ Allt och inget /

Snapshots

Har haft en riktigt fin fredag, med kaffebesök hemma hos vänner och bebisgos. Sen hann vi även med ett besök vid deras nyköpta hus och senare sen middag.


Sen så är det ju inte heller många sagar kvar till dagen D heller!

/ Allt och inget /

Att ta sig en funderare


 
 
 
 
 
För varje ljus kväll som kommer och går, märker jag hur mycket svårare det är att komma till sängs i tid också.
I skrivande stund borde jag redan ha lagt mig, men här sitter jag i vått, nytvättat hår. Jag kom nyss in från en joggingtur. Eller, ska man säga funderings-runda. Tankarna löper så bra samtidigt som benen tar mig framåt.
 
Det känns som om jag har massor att fundera på samtidigt som det känns som om hjärnkontoret tagit semester.
 
Får se om jag kommer klokare ut på andra sidan semesten. Men dit är det ännu ett tag.
Det är så mycket jag skulle vilja göra med min framtid just nu, känns det som. Men inget som riktigt passar in min livssituation.
Kanske jag bara borde fixa det till min nya livsstil, och se vad som händer.
 
Som redan hörs på mitt svamel här, så blev jag inte mycket klokare efter min timmes joggingrunda ikväll heller.
Kanske nästa gång...
 
 
 
 
Men något gott att smaska på fick jag i alla fall!