/ Allt och inget /

Vardagen


 
Hej hej!
 
 
 
Här rullar vardagen på, i vanlig svenssonfart med vanliga göromål. Just nu håller jag på att tillreda en sådan som nedan  ↓  till exempel. En ny favorit; tänk er bananplättar, som du istället svänger ner i en ugnsform. Bananpannkaka kallar jag det. Eller muffins. Konsistensen blir något där mitt emellan.
 
 
 
 
 
 
/ Bröllop /

Att checka av


 
 
Idag ringde jag och fixade ännu en grej inför bröllopet.
Tydligen skall man boka präst från den egna församlingen, fast vi gifter oss i en annan församlings kyrka. Alltid lär man sig något nytt. Så nu är också präst och kantor fixat. Vet ännu inte vem det blir, eftersom semesterlistorna skall göras upp först, men säkert blir det bra! Viktigast är väl ändå att vi säger "ja" på rätt ställe, inte vem som frågar det. 😉
 
 
Överlag känns det som att vi har läget under kontroll.
Mycket har vi fixat i (väldigt) god tid, annat fick vi ringa runt mycket och länge för innan vi fick rätt.
Något man tydligen ska vara ute i väldigt god tid med är;
 
1. Fotografen
2. Lokalen
3. Frisören, ifall du vill ha någon speciell.
 
 
 
 
 
 
 
/ Bröllop /

Många timmar små


 
 
Jag vill nog inte veta hur många timmar jag redan satt på planering gällande bröllopet. Det är nog många timmar små, det!
Den här förmiddagen har jag suttit och knepat och knåpat inbjudningskort, och det är inte för första gången heller. Varje gång jag sätter mig framför datorn kommer nån ny idé upp. Idag satte jag säkert över en timmas tid på att hitta nån hemsida där man kunde designa sin egen vägbeskrivning på karta. Utan resultat dock...
 
Sen började jag knepa ihop ännu flera alternativ på inbjudningskort.
Kortet jag själv designat ihop för en månad sen kändes inte alls som "oss" nåmera. Eller, det har väl aldrig riktigt varit "oss" heller, men tanken på färgtemat gjorde designen så passande. Fast inte idag mera, nu blev det något hellt annat. I fyra olika verisioner. Får se vad M tycker om det hela, själv tror jag att jag har en favorit nu.
 
När ska man föresten skicka ut inbjudningskort? Vissa sänder ut ett halvår på förhand och andra mycket senare. Tycks vara smaksak, men allt vore så mycket lättare om man hade någon som bestämde åt en. Nåja, så småningom ska vi väl nog skicka ut våra. Om inte förr, så senast samma vecka som vi gifter oss, haha!
 
 
 
bild lånad härifrån.