/

På min önskelista

Ifall jag bara kunde så skulle jag klicka hem allt detta på bilden här nedanför:


 


Tyvärr så sätter nog plånboken (och lyckligtvis även förståndet) stopp för det,
men något jag verkligen borde införskaffa är ett par nya löparskor.
Så ett par nya Nikes är nog prio ett för tillfället, resten kan vänta.


Man måste ju ha något att drömma om också!/

Vem *piiip* beställde vinter!?

Hej.
 
Tänker inte skriva "godmorgon", för jag är allt för trött för att något ska vara gott! Eller det skulle väl då vara min morgongröt; omnomnom! Har dessutom inte fått i mig något kaffe ännu heller, men det löser sig nog när jag kommer fram till dagiset. Kaffe, kaffe, kaffe </3
 
 
Har ni föresten tittat ut?
Ser ni också det här?!
Var är våren, solen och de rensopade gatorna?!
Nä usch. Takatalvi var det visst.
 
 

/

Måndag

Gokväll, igen!
 
 
Tycks inte ha tid för bloggen eller datorn i övrigt just nu känns det som. Eller, idag har jag ju nog suttit x-antal timmar framför datorn och skrivit hemtent men det är ju en annan femma. En femma som jag blev så arg på här ikväll när jag nästan var klar! Jag fick för allt i världen inte satt dit en pärmsida, hur jag än försökte få dit den. Så tillslut sket jag i det och skickade in den utan pärmsida. Läraren får ha det! ÅÅÅÅH, nu blir jag arg igen bara av att tänka på det! Har jag sagt att jag har pms?!!
Sen när jag skickat in skiten så åt jag en snickers. Just det. Såg ungefär ut som killen i snickers-reklamen också... Munter! ;)
 
 
Men något som gjorde mig på betydligt bättre humör var nog kvällens gympass!
Inte bara passet för den delen, utan även skorna jag fick med mig från stan idag. De är så fina, så bekväma, så bra, så stabila, så bäst... Tror ni fattar min point. De är bäst!
 
Och för att avsluta inlägget så kan ni få se dagens bilder.
Screenshoten av den här första bilden var ju bara för najs: Shoppa på nelly så får ni nästan 150€ tillbaka. Haha, om det ändå vore så väl!