/ Allt och inget /

När hjärnan går på högvarv...


 
 
...så kan helt vardagliga situationer sluta lite lustigt.
Till exempel så här:
 
 
 
  • Jag står febrilt och pumpar i cykeldäcken. Jag har bråttom. Cykeln har jag inte använt sen i höstas, så däcken skriker efter mera luft. Där står jag. Stressad. Pumpar först i bakhjulet. Räknar snabbt till 30. Däcket lagom fyllt.
    Förflyttar mig sen till framhjulet. Gör samma procedur. Pumar och pumpar, har säkert räknat till 200 nu och det märks ingen skillnad. Vad gör jag för fel?! Förstår inte. Stressad som jag är cyklar jag, med mycket lite luft i framhjulet, iväg. Beklagar mig.
    Sen på hemvägen märker jag att "oj, kanske jag skulle ha behövt låsa fast ventilen också, precis som jag gjorde på bakhjulet - så att det ens kan tränga in luft i däcket när jag pumpar". Kände mig smart. Not.
  • Jag sitter på kaffe tillsammans med vännerna. Kompisen vi är hos har satt ett knippe med 'testers' från Dermosil på bordet. Jag läser snabbt på etiketten på den ena och konstaterar att den produkten inte alls var bra i mitt hår "Det kändes så strävt när jag balsamerade med det i duschen, jag trodde håret skulle falla av, så strävt kändes det".
    En av kompisarna konstaterar snabbt att produkten inte alls ska användas i duschen, utan innan, som styling. I topparna, helst i fuktat hår. Jag sitter och nickar och konstaterar att jag använt produkten fel, samtidigt som jag testar den på nytt - den här gången genom att gnugga in den i hårbottnet. I torrt hår.


Jag får hoppas att jag snart hittar något lugn,
för annars vet jag inte vad jag hittar på som näst. ;) 
 
 
 
/ Allt och inget /

En tisdagkväll


 
 
Var förvånad över hur ljust det var när jag kom hem från jobbet, och ännu till hade suttit ner en bra stund och tagit det lugnt innan jag började på med några måsten. Stod i köket och tillredde kvällens middag - solen gassade in genom fönstret. Cyklade iväg till en kompis nyinköpta lägenhet - solen sken ännu. Kom hem för en timma sen - och solen gick ner...
 
 
Det är nu det är bästa tiden; vi har allt bra framför oss! Längre dagar, varmare grader, bara vägar...
Våren är absolut min 'happy-time'.
 
 
 
 
Och att sitta och dricka kaffe och saft med en sån här utsikt varje dag, det skulle inte heller vara illa!
 
 
/ Bröllop /

Inbjudan


 
 
Så var bröllopsinbjudan färdigdesignad och beställd.
 
 
Det kändes så där lagom pirrigt när vi tryckte på 'tilaa'.
 
Tänk om vi har kvar något stavfel?
Tänk om vi inte gillar designen?
Tänk om vi hittar något bättre?
Tänk om vi skrivit fel OSA-datum?
Tänk om...?
 
 
Många tankar som hinner snurra, för en så liten sak.
 
Men det är väl så det ska vara... 😉
 
 
 
 
Inbjudningarna beställde vi från vistaprint.fi,
där får man välja mellan färdiga designer men även designa själv.
Något som passar mig och Matts bättre än att sitta och limma och klistra här hemma.
Pysslandet lär vi nog ändå ha tillräckligt av, plus att orken inte är på topp ifall vi håller på med pyssel på dagis också samtidigt.