/

Fredag

Förskylningen fortsätter. And it sucks!
Jag skulle vilja ha orken att göra massor. Lägenheten är fortfarande lite av ett kaos och ut över det finns det massa annat jag skulle behöva ha energi till. Nå, finrexin och näsdukar får fortsätta vara mina bästa vänner ett tag till.

 
Igår kom ett par vänner hit för filmmys och så åt vi blåbärspaj.
Har ni inte sett filmen We´re the Millers så ge den ett försök. Den var riktigt bra och man fick sig flera goda skratt!
 
 
Om en stund borde Ida dyka upp här någonstans. Får se vad vi hittar på, men det lär nog bli något i lugnare takter eftersom vi båda inte är i toppform!

/

Yay!

Jag jinxade nog igår - för idag ligger jag utslagen på soffan med 38 graders feber. Woop woop!
Så jag gör det bästa av situationen: Harry Potter - marathon. Eller sover på soffan. Typ samma sak.

Dessutom har jag så gulla pojkvän så han stack ner till butiken och kom hem med glass, godis, novelle och saft för att göra det lite roligare för mig. Bättre kan man ju inte ha.
Om jag inte börjar knapra på burana förstås. Då kan det också bli roligt. Men så länge det går antar jag det är bättre att hinka i sig vätska i litervis och sova så mycket det går. Jajja!

 
/

And we´re on!

Skolstarten är inledd!
Började lagom bra med en dunderförskylning. Men hey let´s face it - det finns finrexin, burana och strepsils i vårt medicinskåp. Något att leva på. Får hoppas den ger med sig!

Efter klädbyten, freakouter över hur håret skulle se ut och lite "fan-var-har-jag-satt-alla-mina-skolsaker" moments bar det av mot skolan. Och vi var framme i tid. När sen läraren direkt började med att fråga ut oss om olika pedagogiker så kände man sig sådär lagom iq-befriad, men jag antar att hjärnan kopplar upp först i slutet av nästa månad. Kanske.
När vi sen kom till matsalen vid lunch var vi en av de sista som hann få mat. Tydligen hade köksornas hjärnor också lämnat hemma i semester-gungmattan, för tillräckligt med mat hade de minsann inte fått kokat ihop! Bra intryck för alla nya elever måste jag säga, great success.

Och sådär påtal om great success - "det var en gång 15 socionomer som fastnade i en hiss..." som Hanna så vackert skrev senare idag på facebook.
Vi hade kafferast. Vi är lata. Vi klämmer oss alla in i en hiss - för finns det hjärterum så ska det finnas stjärterum! Ehrm, antar vi får omformulera meningen -> "finns det hjärterum sitter man på stjärten i ett litet trångt rum, aka hiss, i en halvtimma". Instängda i en hiss, menad för 6 personer eller 480 kg stod vi 15 tjejer och flåsade ikapp mellan fnitter-attackerna. Servicekillen måste ha fått en rolig syn när vi steg ut ur hissen.
 
 

Och som avslutning på denna första skoldag bar det av mot Ollis i sann studie-anda. En hel okej första dag med andra ord.

Nu ska jag dock fortsätta knapra i mig olika mediciner. Jag vill inte bli sjuk.