/

Se till mig som liten är

 
Satt nyss och kollade igenom lite bilder från senaste tiden... Och tanken slog mig, tänk hur fort tiden går och hur allt utvecklas! 
 
Perfekt exempel på detta är ju den här lilla krabaten.
Zelda - aka Princess Monstertruk
( den senare namnet tycker Matts passar henne bättre, så stora fötter hon har så..Vet inte om jag håller med på den punkten, om namnet alltså! ;)
 
 
 

Tänk att hon bara för någon månad sen var så där pytteliten!?!

 
Nu växer hon istället så det bara knakar om det.
Och har ner saker i golvet; blomkrukor i tusen bitar, sugrör över hela golvet, kattleksaker överallt.
Kanske hon inte inser hur stora tassar hon har... ;)
 
 
/

Veckan som gått

 
Hej och hå!
Här kommer ännu en bildbomb; denna gång från telefonen med bildbevis på vad som har hänt i mitt liv den här veckan... :)
 
 
Den här veckan har jag hunnit sola för första gången denna sommar, varit på afterwork/kvällsmys tillsammans med flickorna till Laituri, äta massa skräpmat (hej hälsofreaks!), träna (hej igen!), äta ännu mer, sola igen, träna igen, sätta in annons på Öt, nätshoppa (inför härmed shoppingförbud!) umgås med Matts i helgen... Och förutom allt detta har jag hunnit med lite jobb också. ;)
 
 
 
 
..och idag har det varit en riktigt skön sommardag! Tog sovmorgon, traskade genast ut på gräsmattan när jag vaknade, låg där ett par timmar, for och handla förnödenheter åt min dagen-efter-firma-fest-sambo, laga mat, ut på promenad i solen, hem och ta det lugnt en timma innan sambon var tvugen att köra hemhemåt och jag stack iväg på fotbollsträningar. Så skönt med en dag fylld av d-vitamin! :)
 
 
 
/

Bildbomb - midsommaren 2015

 

 
Den här midsommaren spenderade vi ute vid Lotta & Jennies villa i Nykarleby med massa andra vänner.
 
 
God mat, dricka, olika spel, bollen på sin plats, ännu mer mat, folk som testade fiskelyckan, roddtur med båten, hemmagjord sangria, grillat, första doppet (för vissa) och massa annat roligt hann vi med.
 
En riktigt lyckad midsommar, även detta år!