/

Hemhemma

Har flyttat hemhem nu och inlett praktiken här i Jakobstad också sen jag senast skrev.

Praktikplatsen verkar vara superbra av det jag hittills sett och timmarna susar verkligen iväg! Har också lärt mig en massa; sitter och pluggar stödformer, bidrag, pensioner och sånt på förmiddagarna. Låter kanske inte som något jätteroligt men jag gillar ändå läget - man vet ju att man måste kunna det sen senare både i kundbetjäningen och så är det sånt som är bra att ha i bakhuvudet i framtiden.

Har hunnit träna, umgås med familjen och träffa Simone också sen vi kom hit i lördags. Roligt att träffa folk man annars inte ser så mycket i Vasa. Nu har man mera tid för sånt. Nå så när, i alla fall. I söndags stack vi iväg på en spontan road-trip till Tuuri. Mera sånt! Kom inte hem med så mycket, men det var ju inte heller tanken.

Lika friska båda två!
Är så glad att få umgås med denna tjej igen som man annars ser allt för sällan!
 
/

Något att se fram emot:


Jag är sjukt taggad inför den här kursen vi kommer att ha
när vi kommer tillbaka från vår praktik!

(får se sen om den lever upp till mina förväntningar...)
/

Rosa fluff

Vaknade en stund före 11 idag = jag har sovit klockan runt i natt.
Antar jag har varit tröttare än jag trott den här veckan... Men nu när jag är in på kaffekopp nr. 3 börjar jag känna mig en aning piggare. ;)


Startade min dag med rosa fluff -smoothie (banan, naturell jogurt, lite apelsinjuice, jordgubbar & hallon) till frukost. Eller, jag håller på med den ännu. Det blev en aning mer än jag tänkt...
Har också startat upp en tvättmaskin, rensat lite bland kläder och sånt - för idag ska det packas! Flyttar nämligen hemhem nu i 5 veckor då jag ska vara på praktik i Jakobstad.
Innan det ska lägenheten också göras ren och sånt. Så att. Jag har nog stuff to do idag. Dags att börja på då så småningom.


Frukost när den är som bäst: efter en lång sovmorgon!