/ Allt och inget / Nadjatipsar /

Lite för bra


 
 
 
På vägen hem från Nykarleby i söndags, svängde vi in via Prisma för att fylla på kylskåpet lite inför den kommande veckan. På vägen ut ur butiken säger Matts att han ska hämta ut ett paket samtidigt, ett paket till mig. När han öppnar post-facket är det en låda från urjalanmakeistukku och han säger med ett flin "visst var det så att du tycker om chokladpopcorn?". Tydligen hade någon på hans jobb beställt efter massa gott därifrån för en tid sen, och Matts fick för sig att testa. Så nu sitter jag här. Mindre än 2 veckor före bröllopet och jag vill gärna hålla bort allt gutta. Men så finns det en låda med 1,5kg av en av mina favoriter i skåpet.
 
 
Så nu är ju frågan, gjorde Matts det här för att vara snäll eller bara för att bråka!?! 😅
 
 
 
 
 
 
/ Allt och inget /

Måndagen


 
 
 
 
 
Måndag igår då.
 
Behöver verkligen få in lite rutiner nu känner jag, så jag började dagen med en joggingtur efter jag fått i mig mina kaffekoppar. Kroppen krävde även en utrensning efter allt skräp den fått i sig i helgen så det blev en smoothiedag igår. Känns så mycket bättre idag!
 
När jag kom hem från länken, så började jag på med nästa projekt;
skrubba kroppen från huvud till tå.

Jag och Niisi skulle nämligen iväg och testa på spraytan. Och det gick verkligen över förväntan! Såå mycket smidigare än att ligga och pressa flera timmar i solen när man får en snyggare bränna på 10 minuter på det där viset. Hälsosammare också för den delen... Men resten av kvällen fick man absolut inte komma i kontakt med vatten, inte ens tvätta händerna... Så jag satt i soffan från klockan 6 tills jag gick och duscha 7 timmar senare. Jag tror inte jag kollat så mycket serier och filmer på en dag på många år, som jag gjorde igårkväll. Fast idag ser jag att det nog var värt några timmars chill på soffan.
 
 
 
 
/ Fest&Kalas /

Jakobsdagar 2017


 
 
 
Hade i början av semestern tänkt spendera nästan hela jakobsdagar-veckan i hemtrakterna, men så blev det inte. Hade för mycket annat på gång här i Vasa. Men fredag-söndag spenderades där.
På fredagen körde vi norrut och började med att äta vid MrBanks (deras tacopizza!!!), lyssna på KAJ och sen for vi ett varv via en terass innan vi for till pappas. I lördags for Matts iväg på svensexa redan tidigt på morgonen och jag for och se på styrketävlingarna när jag vaknade. Efter det var vi alla vrålhungriga så vi åt mat, sen träna, hem och fräscha upp oss och sen körde jag till Lojlax där vi började med grillkväll. Efter det for vi in till stan.
 
Söndagen var mycket lugnare. Sol, kubb och brunch hela dagen lång vid villan och sen for vi på pizza innan det var dags att bila hemåt. Hann även besöka syrrans bygge, deras hus blir så fint!
 
Det var den helgen. Nu ska jag ut och bränna bort åtminstone en del av all pizza jag ätit i helgen...