/ Allt och inget /

Nätshopparn'


 
 
Hej på er!
 
Jag sitter som bäst och njuter av lite egentid, så länge resten av gänget sover dagsvila här hemma. Det kan vara första gången jag har haft tid att sitta en längre stund framför dataskärmen, och jag borde prioritera att föra över bilder från kameran till datorn, betala nån räkning och läsa på om vissa saker - men just idag känner jag att 'nope, det tänker jag inte göra!'.
 
Istället har jag nätshoppat lite, samtidigt som jag sitter och äter av godiset vi ska ha till kvällen (oops! 😇)... Klickade nyss hem ett paket från jollyroom och nå småsaker från aliexpress åt lillen. Paketena innehåller ett babygym, en vagnleksak, ett babyalarm samt napp-hållare. Sånt som kan va bra att ha, tänker jag mig.
 
Babyalarmet skulle jag gärna ha haft redan igår när han fick sova ute för första gången. Istället sprang jag och kollade honom som en tok var och varannan minut. Kanske man vågar pusta ut lite sen när vi har ett alarm.
 
Nåja, nu ska jag fortsätta måra åpåå en stund till innan de andra vaknar.
 
 
 
Trevlig midsommar på er!
 
 
Bild från en annan dag när de var lika trötta...
Fast den gången hade också lilleman bestämt sig för att väta ner hela sängen strax innan - därav röran!
 
 
/ Familj /

10 dagar som familj


 
 
 
Såå... nu har vi fått vara föräldrar i 10 dagar.
10 dagar, som gått så otroligt snabbt och vi har fått lära oss så mycket!
 
 
 
Hittills har allt gått över förväntan. Både Matts och jag var inställda på att vi kunde få en bebis med kolik, som skulle skrika sig genom nätterna och köra oss slut om dagarna. Så har det inte varit. Inte alls.

Vi har fått en kille som hittills vill sova ca 3-5 timmar i taget och äta-kakka-gosa när han är vaken sina 1-2½ timmar där emellan, även om nätterna. Han är mestadels nöjd, skriker knappt och kan ligga och titta runtomkring med sina stora ögon lääänge när han är vaken. Under de här 10 dagarna har lillen haft massor med besök; mommo, moffa, fammo&faffa, sina farbröder, sin morbror och moster samt 2/3 kusiner, och så flera av våra vänner. Så brist på famnar att gosa i har han då inte haft! Ett par vagnpromenader har vi också hunnit med, och det har inte gått nån nöd på någon i familjen under dessa, utan vi har fått njuta av den friska luften. Skönt så!
 
Igår fick han bada för första gången - och det var tydligen awesome, tills vi skulle ta upp honom ur badet och det (antagligen) blev för kallt. Sen så sov han heeela natten, kl. 21-9 med bara nån enstaka matpaus, så gissar han blev trött av det hela.
 
 
 
Jaaja. Det får sammanfatta de här första 10 dagarna,
10 helt fantastiska dagar i det bästa av sällskap!
 
 
 
/ Bebisliv / Familj / Sommaren2018 /

Nu är han här


 
 
I måndags, redan 5 dagar sen(!), kom han till världen.
Vår stora, lilla kille!

Så självklar och älskad från första stund ♥
 
 
 
 
11.6.2018

4625 gram
56,5 cm