/

Sommarlov

Den här dagen har verkligen varit en perfekt start på sommarlovet! Sov länge, har int gjort ett piss på hela dan utan bara varit ute och chillat. Blev lekt en hel del med kameran och resultatet blev en rad misslyckade och tråkiga bilder, fast några av Ninja vart helt okej! :D Sku måst läsa egenom instruktionerna så jag sku klara av alla finesser med kameran, men en instruktionsbok är det sista jag vill läsa nujust... :)

Igår var det då avslutning som stod på schemat, dagen med stort D. Jag tyckte det var skönt att ha avsutning först mitt på dagen, så man inte behövde stressa som man gjorde förr när man gick i sursik. Nåja det om det. Själva avslutningen var ett enda ord; tråkig! Kanske man känner på ett annat vis den dagen man själv sitter där framme och ska få sin studentmössa på huvudet, men gårdagens avslutning bestod för min å Beas del till största del av att kommentera deras klänningar. Haha.
Sen till kvällen for jag med Matts till stan. Först hamnade vi hos Stipis en stund, men efter en timme kom Glenn hem och vi for till hans. Men vi slapp inte in, för Soffi hade lyckats låsa in nykeln. Men när en nyckel kom fram så var vi där några timmar och sen for Soffi och jag in mot stan. Där var det ganska mycket folk, och kvällen spenderades på gågatan... ^^

Ikväll hadd jag no mena mig på träningar, men eftersom jag var dum nog att gå med klackare hela kvällen så har jag fått mysiga sår på fötterna som blöder än idag och ser allmänt otäcka ut + att jag inte får på mig några skor.. så det blir nog ingen träning för min del. :( Men får ta igen det på något annat vis, när jag får skor på fötterna...


/

Happyface

Helgen är räddad! För gissa vem som har fått lön idag?! Påtal om bra timing... :D
Denhär dagen har spenderats utomhus nästan hela förmiddagen och sen på eftermiddagen körde jag mot Bennäs för att hälsa på Sarah som har fått komma hem från sjukhuset igår. Sen ikväll blir det jobb mellan 8 och 10 men sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Får se får se...
Men nu har jag inget att skriva om, förutom att jag tänker se på film!
/

En krossad spargris

Jag kom just fram till en sak... jag är pank! Det är inte precis det bästa som skulle kunna hända, men jag trodde iaf att jag skulle få lön lagom till avslutning,eftersom det är den sista (trodde jag)... Men nu ser jag ju att den här månaden har 31 dagar; alltså har Nadja inga pengar i helgen! Nåja, får försöka klara mig. Det är ju inte precis första gången... ;)

Annars känns det som den här dagen har varit super lång! Kan kanske bero på att jag bara var en timme i skolan och har varit i stan sen halv 12 och kom hem redan lite före 3. Så nu finns det nästan ingenting att göra. Har förstås arbetet ikväll, men det skulle jag gärna göra redan nu, men det går ju inte... Två timmars väntan kvar med andra ord. Skulle kunna ta och se på en film, men har ingen som lockar. Har någon annars något filmtips?
Matts kommer kanske hit senare ikväll, får hoppas. Ganska skönt att vara ledig i morgon, jag kan ju göra vad jag vill redan ikväll! Men eftersom jag skulle "gå in" mina avslutningsskor idag är mina fötter sönder, det är alltid lika skönt med blåsor på fötterna. Fast det är det värt, för jag gillar verkligen mina nya skor! Ångrade mitt avslutningsklädval som jag köpte igår, och gick och sökte efter något nytt idag. Men no money no funny. Fast jag hittade en klänning för min sista 20-lapp. Så nu kanske jag ändå far på avslutningen. Äh, haha nog skulle jag väl ändå ha åkt men det känns iaf bättre nu.
Sen utanför code träffa man plötsligt nästan halva klassen + några till. Hmm.. nåja nu ska jag inte tråka ut er mera... ;)

My beating heart belongs to you.