/

Sista maj


 
 
Tänk att det redan är sista dagen i maj! Känns som april just började, samtidigt som vädret idag skulle kunna vara som en dag i juli... Får hoppas det här fina sommarvädret håller i sig! :) Samtidigt som jag skriver det här, hör jag hur dagistanterna (och säkert barnen också, men de överröstas nog av tanterna) sjunger "Den blomstertid nu kommer" från dagiset på andra sidan kvarteret. Sommarlovet inleds väl inom de närmsta dagarna för dem med.
 
Något sommarlov har dock jag inte ännu;
Idag ska jag så småningom fara iväg till Dammbrunnen på astma-kontroll, spirometrin skulle väl göras idag. Sedan ikväll ska jag bila iväg till jobbet och nattskifte. Men förhoppningsvis skulle jag hinna ta lite D-vitamin utomhus mellan dessa två, det är nog ingen omöjlighet tror jag!
 
 
 
Jag och Cherie igår, efter vi hade lunchat på 1r+k.
 
 
Lite random bilder från telefonen maj-månad.
 
/

Loppisfynd


 
Något jag tycker om, är att strosa runt på loppis när jag t.ex. har en ledig dag... Det är inte så ofta jag faktiskt köper något och inte heller tycker jag ofta att jag hittar något som är värt att handla hem. Många gånger förundras jag i stället åt vad folk kan dra med sig till sina loppisbord. Varför tänker någon ens att nån annan skulle vilja handla hem nån gammal dvd man fått som gratisprodukt någon gång för länge sedan? Eller kläder som färdigt är söndriga och noppiga... Sånt passar nog bättre på någon roskplats nästan.
 
 
Men men, det var ju inte det jag skulle berätta om. Vad folk borde och inte borde sälja på loppis. För vet ni, den här gången fyndade jag faktiskt något litet på loppiset. Eller till och med mycket för att vara jag: kakfat, sminkgrejer, tvål och lite annat små-plock. Kakfatet är jag extra nöjd över. Det är precis ett sånt som jag velat ha. Har någon gång lekt med tanken på ifall man skulle kunna fixa ett sånt själv, men nu behövs ju inte det.
 
 
 
 
 
/

HÄNT I VECKAN


 
Vad har jag annat gjort den här veckan då, förutom torsdagen?
 
 
 
 
Jag har både gymmat och varit ut på joggingturer.
 
 
 
Jag har haft MaryKay-party hemma hos oss. Lovade flickorna att jag skulle bjuda på något gott också,
så jag svängde ihop en choklad-pavlova och oj så god den var!

Jag har också haft ett par lediga dagar från jobbet - lyxen med skiftesjobb, när man kan va ledig flera dagar på raken.

Så har Matts och jag även fått tummen ur ... och fått upp tavlorna på väggen.
Förlovningsfotografierna fick vi ju hem för snart ett år sedan, men först nu blev de inramade och upphängda på väggen. I födelsedagspresent fick jag också Vasa-tavlan som jag velat ha, så den fick sin plats där brevid fotografierna den med.
 
 
 
Annat jag gjort då?
Jaa, det skulle väl vara att jag tittat på Finlands ishockeymatcher, jobbat natt hela helgen samt köpt en cykel!
 
 
Det var min förra vecka det.
Nu är det dags för en ny
.