/

Men jag vill att ditt hem, blir där jag hänger min hatt...Dagen innan Gamylis ordnades det Musik och Talang här i Vasa. Vi var några stycken som hade köpt biljetter till Svenska talande klubben som ordnades på Fontana den kvällen. Allt för Norlie & KKV. Så hade tydligen många andra också tänkt. Stället var slutsålt, och det märktes! Det var så trångt sen när de skulle börja spela. Men det gick nog bra ändå. :)
 
 
 
 
/

Gamylis 2015


 
Roligaste studie-evanemanget jag gjort under mina år som studerande måste nog ändå vara Gamylis, som gick av stapeln för ett par helger sedan. Liksom Gulisintagningarna, delas alla deltagare in i olika lag, och för det mesta tillsammans med folk man inte känner från förrut. Men Gamylis är ändå inte lika vågad och pinsam som Gulisintagningarna är, vilket gjorde det hela så mycket bättre (enligt mig då). Dessutom var ju alla som deltog i det här lite mera rutinerade än man är som ny studerande i en ny stad.
 
Nåja, tänker inte beskriva det hela nå mycket mer än så. Jag hamnade i lag nummer 5, även kallad Vergibitches... Haha, finaste namnet jåå... ;)
Bilderna får beskriva resten:

/

Nya tag!


 
Hej hej!
 
Tänkte så småningom nog börja ta tag i bloggandet igen, men vet inte riktigt var jag ska börja...?
 
Just nu, i denna stund, sitter jag i ett kontor på kommungården i Malax. Ska börja skriva på en uppgift vi ska ha med i vår praktikrapport. Just det, för skolan och den sista praktiken på socionomutbildningen har ju börjat. För fyra veckor sen... Så att, sånt är på gång.
 
Well well... Antar jag borde föra över lite bilder från telefonen till datorn så att det blir till ett par inlägg. För nå lite har jag ju ändå gjort sen senast (någon gång i augusti!?). Typ festat i Vörå, varit på gamylis, spelat fotboll, jobbat sista skiftet på sommarjobbet, umgåts med vänner.... Måste riktigt ta och kolla igenom kalendern till nästa gång.
 
Tills dess; ha det bra! :)