/

Limo

Gårdagen var fullspäckad;
-träningsmatch mot det yngre B-laget i tellus halv 8 på morgonen
-arbetade mellan halv 1 och 8
-for till Solhaga på bastukväll med fotbollslaget och damerna. Var riktigt kul, + att vi fick åka limousin till stan och tillbaka.

Och idag blir det jobb pånytt... och imorgon.
Men det ska väl no också gå. :)

Var med pappa och köra bil i morse, och det gick faktist riktigt bra! Över förväntan; fick bara kärringstopp en eller två gånger, haha. Men nåja, nu är det matdags.
/

Torsdag

Nå nu är strömmen tillbax!
Kom hem redan 12 idag efter att ha skrivit prov och varit på nå provförberedelse. Hade planerat glass + tv eller nått ditåt, men det gick i kras när strömmen var borta.
Ganska sjukt hur beroende man är av el nuförtiden... Man har ingenstans att förvara matvaror som ska vara kalla, man kan inte ringa nån om juppins batteri är slut, ingen tv, ingen radio, datorn kan fungera en timme om man har bärbar - men nätet kan man oftast glömma. Källaren är kolsvart så man hittar inget och att tvätta kläder eller sätta igång diskmaskinen kan man glömma.
Så, vad gjorde man förr?! Utan dator, tv, radio... Jag vet inte. Nån bok ville jag inte läsa och att gå ut orkar jag inte. Istället satte jag på datorn och kollade Pb, men hade jag inte haft en bärbar dator vet jag inte vad jag gjort. Nåja. :)


Men nu bliir e kaffi! :)
Saan psykka, saan träninga... :))))))
/

Ledig

Känns väldigt nice med ännu en ledig dag, som jag inte gör nånting vettigt av.
Tänkte vara kreativ och göra en brak-lunch åt mig; men när jag hade kollat vad som fanns i kylskåpet, och provsmakat för gammal lasagne, verkade plötsligt smörgåsar väldigt bra. Men jag skulle hellre ha gjort tacopaj. Om ni nu är intresserade (not).
Annars har jag sett på tv och sett på tv, bandat in ett program på tv:n, sett samma program på youtube och så kollade jag just tv.
Dagens i-landsproblem är nog att det trådlösa nätet har bestämt sig för att inte fungera idag och internetkabeln är 30 cm för kort för att sitta i vardagsrumssoffan. Hoppas jag hinner möblera om innan mamma kommer hem bara... ;)

Nåja, det om det. Tuta och kör.