/

Broken

Nå tror ni nu inte att min dator typ var kaputt ändå?! Förhoppningsvis fixar brorsan den men den fick nu lämna i esse på rehab när jag stack iväg mot Vasa i fredags. Därav tystnaden.

Eller tystnaden kan ju möjligtvis också bero på att vi firat Pampas hrla helgen. Har varit en super helg med andra ord... Tur att det bara är pampas en gång om året, för nu ska kroppen rensas och renas! Kan vara välbehövt!

Den här veckan är vi helt lediga; både från skola och praktik, men istället vikarierar jag på dagis. Vad är nu bättre än det? Supersöta ungar och bästa personalen! (Att jag får jobba tillsammans med Niisi gör inget sämre precis...) ;)

Nu har Matts och jag nyss kommit hem från butiken och tänker bänka oss i soffan och se säsongsavslutningen på Walking Dead. Får se vad som händer...
/

Alltså. Jaa...

Jag var på väg i säng för en halvtimma sen.
Nu sitter jag här och kollar vad mitt alviska namn skulle vara.
Huehuehuehue...
Inte alls onödigt, random eller helt totalt knäppt.
Godnatt.


 
/

Man ska inte lova något

Alltid när jag planerar något och skriver ner det (speciellt här!)
så gör jag helt tvärt emot sen. Gangsta-Naddi!


Så det blev ingen länk i solen.
Inte heller fick jag nytt windows i min dator än idag.
Och håret är inte heller nyfärgat...

MEN(!!!) jag har garanterat renaste bilen på den här vägen vi bor på! Utifrån in.
Att det sen tog "några" timmar längre än jag tänkt är en annan sak. Solen var nu inte precis högt uppe på himlen då längre. När jag kom in var jag också för trött för att ens orka börja på med någon hårfärgning och brodern min kom hem så sent så att få nån hjälp av honom nåmera ikväll är som att få det att snöa på midsommar. Lika enkelt.