/ Allt och inget /

Tjejkväll


 
 
 
Igår på kvällen fick jag fint besök, och det firades med gott att äta och vi averkade massa tjejsnack.
Välbehövligt och väldigt trevligt!
 
 
Som jag skrev i förra inlägget, testade jag även på att baka en tårta med sockermassa.
Det gick över förväntan, och det var inte alls så svårt som jag trodde att arbeta med massan när tårtan skulle dekoreras. Roligt var det också! Tårtan fyllde jag med hallonsylt, en sorts vaniljkräm och grädde - det blev riktigt gott, så jag tror nog jag ska testa på den här tårtan flera gånger.
 
 
 
 


 
/ Allt och inget /

Lördags frukost


 
 
 
Något av det bästa jag vet, är att börja morgonen med att avnjuta 2 koppar kaffe och en rejäl frukost samtidigt som jag kollar genom flödet av bloggar och sociala medier. Och det är just vad jag har gjort denna morgon! Eller morgon och morgon, jag vaknade halv 11 efter nästan 10 timmars sömn. Så nu är sömnkontot laddat igen!
 
 
Dagens planer är att testa på att baka en tårta som skall dekoreras med sockermassa, något som jag inte tidigare testat på, så får se vad det blir till! Om kakan blir god så bjuder jag väl på den ikväll då, när ett par vänner kommer på besök.
 
 
 
 
 
 
 
/ Allt och inget /

Vardagen som rullar på


 
Här rullar vardagen på; jobb - träning - middag - veckohandlas - vissa måsten... och så vidare.
 
 
Ikväll har jag t.ex. suttit på iPad-kurs i jobbets tecken, så dit for hela den här kvällen. Igår stack sambon och jag iväg till gymmet efter vi ätit middag och avrundade kvällen på Prisma där veckohandlaset stog på tapeten. Kvällen innan orkade vi inte mycket när vi kom hem från jobb respektive skola, men for sedan ut på en jogging-runda innan läggdags när energin åter igen återfunnit sig, pikulite. Som ni hör händer inget extra här i veckorna. Det är väl det som kallas vardag.
 
Har ändå fått gjort både ett som annat och är nöjd med tillvaron. Träningen börjar sakta men säkert återgå till samma säkra lunk som tidigare, men den här höstens alla förkylningar har nog lett till många missade timmar på gymmet. Desto roligare nu, när man får komma tillbaka. Skall bara hoppas man får hållas frisk, peppar peppar!