/

Slutspurt

Denhär helgen har gått väldigt fort, hoppas det går lika snabbt tills nästa dyker upp!

I fredags var jag först i jobb, sen for vi ut och köra till myyso och Glenns osv.
Igår steg jag upp lite över 6 för att sen fara på träningar till stan. Och förstås var vaktmästaren över en halvtimma försenad, och det enda han hade att komma med när han dök upp var "Jag försov mig visst lite". Borde nån sån få behålla jobbet?! Nåja, for hem efter träningarna och sov några timmar och sen ännu mera jobb. Fick sluta tidigare för att det var så lite folk och sen på kvällen for vi till Purmo. Efter det en stund till stan och se och sen hem och sova.

Men nu blir det städdags om jag ska få behålla datorn och få lämna huset idag. Yess... Nåja bara att börja på. :)

@ liitto

/

Träna träna träna

Snart träning igen då bara, laddade just upp med nudlar. Önskar nån "riktig" mat skulle vara klar i huset nån gång före träningarna, men icke sa nicke. Nåja, no lär jag klara mig ändå!
Föresten, så har vi världens godaste kex här hemma. Iaf om man godisstrejkar! ;)
/

Torsdag

Denhär veckan går fort. Usch, önskar att det fortfarande var måndag...
Ska till tandläkarn imorgonbitti så där har vi största orsaken. Blä.
Säkert en miljon hål och så måste säkert en massa borras och lappas och så bedövar de med dendär sprutan som har en lång nål och så surrar det i huvudet när de borrar och... usch!

Nåja, mätt i magen för tillfället. Nu har vi strax Polen-möte och blablabla, resten av skoldagen är som alla andra dagar. Ikväll träning och före det tänkte jag hinna med mycket -> några avsnitt Prison Break.


Smoking kills... haha