/ Fest&Kalas /

Kräftskivan


 
 
Så var villaavslutningen/veneziaden/kräftskivan firad för denna gång!
 
Det blev en riktigt mysig lördag, som vi tillbringade ute vid Lojlaxvillan. Det bestämdes att vi skulle börja firandet lite tidigare i år, eftersom vissa skulle i jobb på söndag. Och det var nog en riktigt lyckad idé! När folket hade anlänt kunde vi så småningom duka långbord och genast börja hugga in. Mat fanns så det räckte och (nästan) blev över. Sen när vi trodde vi absolut inte skulle orka mer, dukade vi fram efterrätt. Känns ännu denna måndag av hur mycket vi åt på lördagen...
 
 
 
 
Det var första gången som jag ätit kräftor.
Kan konstatera nu så där i efterhand att det nog är för mycket slit och klått för lite mat där...
Men helt gott var det ju nog!
 
 
 
 
Lotta hade satsat på stort och handlat hattar åt alla deltagare.
Hattarna hölls på våra huvuden mycket längre än vi i början av kvällen kunnat tro.
 
 
 
Sen efter middagen fortsatte kvällen med olika lekar och spel och där emellan åts det ännu lite mera.
När det blev mörkt, och regnet avtagit, kunde vi till och med smälla opp raketerna som några skaffat fram.

Slutet gott, allting gott!
 
 
/ Allt och inget /

En lista från igår


 
Började på med denna lista igår, men klickade aldrig på 'publicera'. Så jag gör det nu då istället.
Här kommer en fredagslista:
 
 
 
Humör idag?
Fredagsfeelingen på topp! Fast vi tjuvstartade feelisen redan igårkväll, när jag och M satt och åt massa gott samtidigt som vi kollade på Netflix.
 
Dagens planer?
Började dagen i jobb, och efteråt for jag in till stan för att kolla efter en finare höstjacka. Hittade ingen och blev så sur. Har sökt i flera veckor nu, men det finns inte modellen jag vill ha nånstans! Istället kom jag hem med en friluftsjacka att ha här hemma och på dagiset, för det är ju logiskt - jag har ju inga sådana från förr... Nu har vi just ätit middag och senare ikväll ska vi på bio med ett par vänner.
 
 
Helgens planer?
Bio ikväll och kräftskiva ute vid villan i Lojlax på lördag. På söndag ska vi fira min pappa, som fyllde år in i veckan.
 
Vad var det roligaste som hände i veckan?
En väldans rolig överraskning var nog blomman Stina hade med åt mig till jobbet. Jag nämnde att jag skulle vilja ha en "elefantblomma" en dag, och nästa dag var det fixat. Det var en snäll överraskning!
 
 
 
 
Veckans fundering?
"Hur ska jag hinna med allting!?"
 
Vad gjorde du för ett år sedan?
När jag kollar tillbaka i arkivet så ser jag att jag skrivit att jag dragit på mig en dunder-förkylning och låg hemma i soffan. Hoppas på mindre förkylningar detta år! *peppar peppar*
 
Sjukstuga. Augusti 2016
 
Vad hoppas du händer i helgen?
Att det blir en rolig helg, tillsammans med vänner! Att vädret inte blir för kallt och så hoppas jag få vila ut lite på söndag. Inte så stora önskemål, men det räknar jag heller inte med att behövs när man har planer i goda vänners sällskap.
 
 
/ Allt och inget /

ännu en helg


 
 
Som vanligt går helgerna allt för fort, och nu sitter jag här och det är söndagkväll igen.
 
Det har ändå varit en skön helg, fast vi haft program hela tiden. På fredagskvällen bilade jag och M iväg till juthbackamarknaden, gick där ett par timmar och for (precis som varje år) hem med en påse godisremmar. Det är ju nästan som att det finns  f ö r  mycket att titta på, till sist orkar man inte ens försöka. Men det hör ju till!
 
Igår hade vi en sån där perfekt lördag, konstaterade både Matts och jag. Vi fick ta sovmorgon, äta brunch i lugn och ro och utan planer. Sen efter nån timma besökte vi gymmet, for sen och handla och när vi kom hem tog vi det lugnt en bra stund. Mot kvällen fick vi ställa oss i ordning för att åka på Jossornas födelsedagsfest som sen blev till utgång.
 
Idag har det därför gått lite åt det långsammare hållet. Vi hade nattgäster, och försökte äta ordentlig brunch när vi vaknade för att sen se en disneyfilm. Bästa är ju ändå när vi kan bädda ut madrasser på vardagsrummet såna gånger. Ni kan ju gissa var vi legat mer än halva dagen! Mot kvällen behövdes ändå frisk luft, så vi kom in för en stund sen och nu börjar den här helgen 'vara på sticko'...