/

Spontan roadtripp och mysig morgonstund

Den här helgen har varit av en bättre sort!

Började i fredags med filmkväll hos Niisis, med en massa godsaker och filmen The fault in our stars. När filmen var slut och allihop började vara sådär lagom trötta var det bara att traska hemåt i blåsvädret. Tur att vi allihop bor så nära varandra!

I lördags traskade vi in till stan för att titta på skor och handla något gott inför kvällens utgång. Kom hem med ett par snygga skor, exakt sådana jag gick och sökte hela förra hösten! När Matts vaknade hann vi fara ännu ett varv till stan, för då skulle pojkarna på kara-shopping (läs titta på all elektronik som finns...). Till kvällen blev det vinkväll hos Niisis igen och under kvällens gång kom vi på att "Imorgon ska vi inte ligga hemma och tycka synd om oss själva, vi sticker iväg till Tuuri istället!". Så när hälften for ut, for andra hälften efter nattmat och sen hem.

Söndagen spenderades därför alltså längs med vägarna och ett par timmar i Tuuri. Hittade lite smått och gott, och har härmed inlett julklappshandlandet 2014. Bra att vara ute i tid, hehe...


Nu sitter jag som bäst och äter frukost. Det är så skönt när man börjar lite senare, men ändå vaknar relativt tidigt och hinner ta det lugnt från morgonen. Bra så! Har skola ända till kl. 16 idag, för ovanlighetens skull. Resten av veckan ser dock rätt så lugn ut, men med lite extra där vid sidan. Precis som jag vill ha det.
/

Bra erbjudanden

Klickade av en slump in mig på Fitnesstukku för att få lite träningsinspiration (hehe, helt normalt va?)... och så såg jag att de hade massa bra erbjudanden på gång nu ännu ett par dagar.
Jag frågade Matts hur det ser ut på proteinpulver-fronten, och där ekade det nästan tomt så sånt klickade vi hem. Har även tänkt köpa aminosyror eller någon intra-workout nu ett par månader, då den jag hade tog slut i somrast. Så när den samma jag hade senast var på erbjudande nu just så var valet rätt så självklart.
Förutom det blev det proteinbars, en topp, ännu mera proteinpulver + en massa annat Matts ville ha.

Så nu har vi laddat upp skåpet för typ hela vintern. Inte så illa handlat alltså!
/

TGIF

Vad har hänt idag då?
Nå jag har hunnit med:

  • 1 timmas joggingtur/promenad
  • Lekt hemma-spa
  • Bakat inte bara en sorts kaka, utan tre(!)
  • Slöat
  • Läst en bok
  • Druckit kaffe
  • Varit uttråkad...
 
...men nu har vi ätit middag och bara jag får i mig min kaffekopp så ska vi fara på loppis. Senare ikväll blir det leffailta hos Niisis. Trevlig helg!