/ Allt och inget / Fotografering /

Julen 2017


 
Så var julen 2017 förbi, och därmed också många lata dagar!
 
 
Vi har hunnit varva nästan allt släkt och vänner dit norröver, ätit massa choklad, sett på tv i timmar och hunnit gå ett varv på mellandagsrean. Det var därför också riktigt skönt att komma hem till Vasa igår, för att få lite mer rutin på livet åter. Ännu har vi ett par dagars ledighet framför oss, och några större planer förutom för nyårsafton, har vi inte. På bästa sätt med andra ord!
 
 
 
 
 
 
 
/ Allt och inget / Nadjabakar /

Jullov


 
Äntligen får vi pusta ut, och framför oss väntar en lite längre julledighet. Det ska bli så skönt!
 
Idag kommer vi packa ner alla julklappar, ta med oss katten och bila iväg norrut för att fira julen tillsammans med släkt och vänner.
Det kommer att bli så skönt! Att vi dessutom inte behöver bila runt riktigt lika mycket på själva julafton känns också guld värt.
Men innan vi kan sätta oss i bilen, ska några paket slås in, lägenheten behöver skuras upp efter gårdagens limppabak och så tror jag nog att vi själva också vill färscha upp oss.
 
Någon julstress har jag faktist inte haft denna månad, men lite less är jag att Matts julklapp ännu är på vift någonstans med postförsändelserna och att kameran jag beställde i mitten av månaden inte hann fram till julafton. Men nog blir det ju jul för det!
 
 
 
 
 
 
Årets tratiditonella brödbak resulterade i 4 stora limppor.
Jag är så glad åt att jag hann få tag i farmors recept så länge hon ännu hade det i sitt huvud.
 
 
/ Allt och inget /

Ett litet hallå


 
December, och bara en knapp vecka kvar till jul.

Här har tiden sprungit iväg, liksom hela hösten egentligen for i ett ögonblick. På jobbet har det varit full fart med allt vad juletid innebär; pepparkasbak, lucia, julfest, pyssel, julkalendrar och så vidare. På hemmafronten har det varit fullt schå med julklappshandel, julfester, julstädning... Det ska bli skönt när det lugnar ner sig om ett par dagar. Då väntar en lite längre julledighet, och oj vad jag ska njuta av den!
 
 
Tröttheten jag nyss läste om i förra inlägget, har så småningom börjat ge med sig.
Mycket på detta års sista sida visar på hur trött och slö jag varit. Eller snarare mycket som saknas visar på det; bilderna jag lade upp i förra inlägget är ungefär de enda som blivit fotade sen september. Träningspassen har blivit färre. Utflykterna mindre. Men det är helt okej, allt har ju sin förklaring.