/

Sista maj

 
Insåg nu ikväll att det är sista dagen i maj månad idag... Och oj vad den här månaden har gått snabbt, och vad mycket man hunnit med!
Jag har grillat de första gångerna för denna vår/sommar, vi skaffade en kissekatt till, vi har haft de sista lektionerna på socionomutbildningen, vi har firat det tillsammans med klassen vid en villa, vårt lärdomsprov blev klart och godkännt, jag har jobbat de sista skiftena på butiken, vinkvällar, roadtrip till Sverige med Simone, utekvällar... Det har varit en intensiv, men ändå en väldigt rolig månad. :)
 
 
 
Idag däremot har det gått lite lugnare till...
Vi började dagen med söndagsfrukost, sen nån timma senare åt vi en lätt lunch innan Matts och jag for iväg på loppisrunda. Vi hittade ingenting men for istället in till stan för att kolla vart jag riktigt ska imorgon när jag börjar på nya sommarjobbet. Jag börjar bli riktigt nervös nu, på sejnon, men nog ska det väl gå bra! Hoppas jag... Ja, nu kom jag in på sidospår.
Efter vi hade kollat in det for vi till mäcken på milkshakes innan vi traskade vidare för att försöka hitta nya byxor åt Matts. Det lyckades och vi kunde traska hemåt. Sen dess har vi inte gjort mycket alls; kollat tv, spelat spel på telefonerna, jag kortade av ena paret byxor som Matts hade köpt... Så nästan ingenting alls. Matts har dessutom bilat iväg till Kronoby redan för ett par timmar sen. Och jag borde börja söka mig i säng. Godnatt!
 
 


 
 
 
/

Bryggliv


Vi hade en riktigt skön kväll igår, ute på bryggorna här i Vasa. Vi handlade ihop lite smått och gott och satt där en bit ifrån alla andra och chillade. Perfekt läge.
Sen när det blev för kallt packade vi ihop våra grejer och traskade iväg tiöl Cheries lägenhet där vi fortsatte chillandet i ännu ett par timmar. Det var en riktigt bra kväll! :)
Något som däremot inte var lika roligt var nog att se på när en kraftigt berusad 15-åring försökte köra undan flera polisbilar, där i parken och i samma veva lyckades köra på en flicka som bara flög i marken. Och killen bara fortsatte vidare. Lyckligtvis fick poliserna nog snabbt fast honom och flickan klarade sig nog helt okej enligt vad det står på Vbl. Men att inte tänka efter mer, utan sätta sig på ett fordon i det tillståndet - det är oansvarigt och livsfarligt, både för sig själv och alla andra runtomkring en! Hoppas både han och alla andra dom bevittnade det fick sig en tankeställare...


/

Fredag & Lördag

 
Hejhej!

 
Sitter här och är proppmätt! Vi har ätit för en stund sen, och oj så gott det var! Matts och jag körde tillbaks hit till Vasa redan igårkväll, så vi passade på att kocka ihop lite godare mat nu på eftermiddagen. Vi var in till stan här tidigare idag också, så då handlade Matts hem lite rött vin till maten också men det konstaterade jag snabbt att inte var något för mig. Det är nog få rödvinssorter jag gillar! Jaja. Alkoholisten naddi här hej... eller hur var det?! ;)
 
Vad har annat hänt då de här två dagarna?
Jag har hälsat på hos Mela. Dit kom också Simone efter att hon hade varit på sin brors dimension. Så har jag ätit vid Korvgörans, gått på loppis och gått på stan med Simone ännu lite mera. Det är ju inte så att vi shoppat alls den senaste tiden så...
Det var väl det. Intressant liv. Ikväll ska vi däremot möta upp vännerna och fara ut till bryggorna och sitta här i Vasa. Hoppas det är soligt ikväll så man inte behöver oroa sig för vädret!


 
 
Special kids need special treatments ♥
Så därför skjutsade vi Mela iväg till jobbet så att hon inte skulle behöva gå i regnet.


Korvisgubbens kebab ♥


När vi kom fram hit till Vasa igårkväll bytte vi hastigt om och for iväg till gymmet
och drog ett bröst-triceps-axel pass. Så limin idag!


Dagens look innan Matts och jag traskade iväg ut på stan.

 Franskisar, biffar, sallad, grillost & dricka.
Namnam!