/ Allt och inget /

Vardagssnack


 
 
21 januari, kl. 11:16.
Termometern visar på -15 grader utomhus och det ligger mycket nyfallen snö på träden utanför fönstren.
 

Det börjar med andra ord vara en riktig ordentlig vinter, som det ska vara i januari!
Men det har vi inte märkt av så värst mycket de här senaste dagarna, för vi har varit mest inomhus. Helgen gick i ett, och timmarna bara rusade iväg. I lördags på morgonen skruvade Matts bort diskbänken, handlade virke och annat som behövdes. Resten av helgens timmar har gått åt att lyfta upp diskbänken så pass mycket att vår diskmaskin ska rymmas in dit under. Det behövdes även fixas eluttag så att maskinen ska kunna få el. Nu väntar vi ännu på att VVS-firman ska dyka upp imorgon för att förlänga vattenrören och fixa nytt avlopp som vi kan koppla in diskmaskinen till.
 
Efter allt sågande, borrande och skruvande så är det rätt så stökigt hemma hos oss, så gissar att de kommande dagarna kommer gå åt att städa upp röran. Fast lite annat än städa vill jag nog göra den här veckan. Ska se om jag vågar mig ut i kölden med Edvin och skuttar iväg till loppis nån av veckans dagar. Annat på agendan är Mammabootcamp på onsdag och kanske ett besök till Öppna dagiset på torsdag.
 
 
Nu ska jag fortsätta reda upp lite här hemma, så länge Edvin sover förmiddagsvilan.
 
 
 
/ Allt och inget / Edvin 7-12 månader /

Stick-glädje


 
 
När man var liten var ju mjuka paket något av de sämsta man kunde få, tyckte man då.
I dagsläget är läget något annat. Bara tanken på hur mycket tid man lagt ner på att tillverka dessa plagg åt någon annan är ju redan det bara så fint.
 
 
Edvin fick ett par stickade sparkbyxor i söndags, som hans moster stickat åt honom.
De passade perfekt och är så mjuka och sköna!
 
 
 
 
 
Edvin tackar och är nöjd över byxorna!
 
 
Lånade bilden här nedanför från min systers instagram:
 
 
Snart får Edvin ännu en liten kusin att leka med.
Kanske de får leka i matchande outfit också?! 
💕
 
/ Allt och inget /

Hello wednesday


 
 
 
Oj vet ni, jag har hittills haft en sån skön dag!
 
 

Lillkillen har varit riktigt snuvig och därmed också lite mera gnällig de här senaste dagarna, han har sovit sämre om dagarna och inte riktigt kommit till ro med något. Så igår när Matts kom hem från jobbet var jag så slut! Men idag är det redan lite bättre.
 
Det skulle man kanske inte ha trott när jag blev väckt av att någon utför reparationsarbeten här i huset och började borra kl. 8. Efter att ha legat och försökt slumra en liten stund till gav jag upp och steg opp. Men Edvin han sov vidare, ända till klockan 10! Det händer aldrig. Alltså fick jag en skön start på morgonen. Jag fick dricka varmt kaffe. Läsa bloggar, Vasabladet och scrolla genom ett par some-kanaler. Så skönt! Fast jag hann nästan bli lite orolig om vi skulle komma oss iväg i tid till dagens Mamma Boot Camp, då Edvin ännu bara sov vidare efter mina morgonbestyr. Men han vaknade i passlig tid för att vi skulle hinna. Vi var till och med framme i förtid. Wow.
Efter gymppan fick Edvin mat förrän vi körde hemåt och nu har han sovit snart 2 timmar redan. Ska tro och hoppas att han sover lite till ännu. Men redan har han sovit så pass länge att jag fått duschat och ätit sen lunch. Jag tackar!
 
 
Nu ska jag försöka reda upp lite här hemma och kanske svänga ihop en kaka tills tanttorna kommer på kaffe ikväll.
 
 
Hejdå och ha en bra dag du med!
 
 
 
Annars om jag inte hinner baka kan man ju svänga ihop en mugg-kaka i micron.
Det får vara dagens tips, googla på muggkakai micro!