I måndags kom vi hem igen, efter lite mer än en veckas "hemester" i hemtrakterna.
Oj så skönt det var, att komma hem till sitt egna hem och till lite mer av sina egna rutiner!
 
 
 
Något av det första vi gjorde var att fixa lite egentid åt oss; Matts for ut och gå med sovande barn och jag lade mig i sängen och gjorde ingenting. Sen var det dags att ta tag i vissa måsten, som att fylla kylskåpet, tömma resväskorna, borsta en smutsig och stressad katt och att kocka middag. Till kvällen kände jag att huvudet behövde rensas, så då traskade jag iväg till gymmet under tiden Matts nattade Edvin. Mitt psyke behövde verkligen träningen där och då. Inte för att det varit tufft, jobbigt eller nått sånt de senaste dagarna utan för att jag mår bra av att röra på mig och inte hade gjort det ordentligt på över en vecka.
 
 
 
juni 2015
 
 
Igår blev det en sån där skön dag, då vi gjorde vad som föll oss in.
Vi hämtade ut våra intjänade pengar från loppis, åt lunch, Matts for och träna, jag gick iväg in till stan när han kom hem, vi kockade middag och jag for iväg på ett gympass med en vän en stund efteråt.
 
Lata dagar utan måsten.
 
Idag blir det lite mer program då jag ska iväg på Makeitout med tanttorna till kvällen och fixa undan ett par ärenden på dagen. Men vädret till det är perfekt med sina blåsiga +11 grader och molnig himmel.