/ Allt och inget /

Effektivitet


 
Den senaste tiden har jag varit SÅ trött efter jobbet.
Det har funnits noll ork att ta tag i någonting, istället har jag stupat i säng dit jag allt som oftast velat lämna hela kvällen. Jag insåg igårkväll, när jag än en gång vaknade upp efter en powernap, att nu får det räcka. Så där kan man ju inte ha det; sova-jobb-sova-jobb-sova... Så då steg jag (om än motvilligt) upp ur sängen efter en kort powernap, och bytte om till gymkläder. Lite hjälp fick jag av sambon på traven, för där i stunden hade jag verkligen noll motivation och ork alls.
Men det gick bra!
 
Och idag har det också gått bra, om inte snäppet bättre.
För igår kväll bestämde jag mig att packa gymväskan färdigt, ta med den i bilen till jobbet och köra direkt till gymmet idag när jag slutat jobba. Sagt och gjort! Och det är så skönt nu, när klockan inte ens slagit åtta på kvällen, att vara duschad, hunnit äta middag, gymmat, jobbat... Jag har t.om. hunnit baka en rulltårta, och vara och handla ingredienserna.
Nu ska jag bara försöka fortsätta i samma stil, för egentligen har det ju bara blivit lite av en ond cirkel det där med att powernapa. (Vaknar trött på morgonen, powernappar när jag kommer hem, vilket leder till att jag inte får tag i sömnen vid läggdags och stannar uppe för länge... och så vidare.)
 
 
 
 
 
 
 
/ Allt och inget /

Måndag hela veckan


 
Hej på er!

 
Måndag på nytt då bara. Den här kommande veckan har redan mycket inplanerat, så antagligen kommer den att gå i ett huj då med. På dagarna blir det jobb, och kvällarna har redan inbokat bl.a. promenader, träffar och föräldramöte. Men jag trivs när det händer saker och ting runt om mig, så inte mig emot!
 
 
Helgen som var, trodde jag skulle bli riktigt lugn, men nog hann vi ändå med en hel del!
Jag besökte gymmet för första gången på nästan två veckor. (Förkylningen som jag har/har haft nu är nog en seg sort måste jag säga...) På lördagen for vi in till stan, där jag bland annat köpte en palett med målarfärg och akvarellpapper att måla på. Så lördagseftermiddagen gick åt att måla, och oj så kul det var! Det är nog många, långa år sedan jag senast höll i en pensel.
Mot kvällen kom nå vänner hit på lite vin & film innan vi till slut for vidare ut. Därav spenderades söndagen mest i soffan med pizza-rester och godis också, som sig bör!
 
 
Imorse, närmare bestämt 5:20, bestämde sig Leo för att meddela att han nog minsann inte gillar den nya kattmaten vi köpt. Och tydligen har klagandet fortsatt hela dagen, berättade M när jag kom hem. Såååå att... vi har en gnällig katt framför oss nu i några veckor, tills den där påsen foder är uppäten. Men det gör nog inget att han äter lite mindre, Leo är ju inte känd för att vara "liten och nätt" precis... ;)
 
 
 
 
 
/ Allt och inget /

Fredagsmys och så vidare


 
Fredag än en gång då. Jag tycker att det enda veckorna består av nu för tiden är måndagar och fredagar, och så kan man ibland klämma in en onsdag också. I övrigt rusar veckorna förbi!
 
 
Den här veckan har gått i ett huj den med, och nu har vi en ledig helg framför oss - utan planer.
Det ska bli så skönt! Jag ska försöka ta mig i kragen och plantera om vissa blommor som har börjat stå och sloka. Blom-mullen inhandlade jag redan för flera veckor sen, men det är ju värre det där med att faktiskt ta tag i saken. Men vem vet, kanske jag gör det redan ikväll? ;)
 
 
Solen kom fram på vägen hem från jobbet idag, hösten när den är som bäst!
Och en bild från kalendern - en tom helg!

Nästa vecka där emot ser allt annat än tom ut, så det blir nog bra med en helg att ladda upp batterierna på så att man orkar nästa vecka på nytt.