Man vet att dagarna (veckorna, månaderna...) rusar iväg allt för fort, när man knappt hunnit inse att ens födelsedag är på ingång förrän maken säger det till en. Så gick det till förra veckan, när Matts började fråga om det är något jag önskar mig till födelsedagspresent.
 
Jag önskade mig sovmorgon, färdigbryggt kaffe när jag vaknar och sa att en ny hårfön skulle vara bra eftersom den jag har är livsfarlig numera pga. att den har så många år på nacken och vissa delar lossnat.
 
Någon sovmorgon blev det inte, då Matts sku ha jobbmöte kl. 8.00, men kaffe och ett (oinslaget) paket med en ny hårfön fick jag av Matts och Edvin! Sötast var väl ändå när Edvin satt och sa "Gattis mamma!" vid köksbordet flera gånger på raken!
 
 
 
 
Resten av dagen firades inte desto mer, men Matts hämtade take-away middag åt oss alla tre från Amarillo. Oj så gott det var! Jag hoppas det är något de skulle kunna fortsätta med också efter pandemin - för en småbarnsfamilj som inte så lätt slipper iväg på date var det här perfekt ju!
 
April brukar ju annars vara en kalas-månad hos oss, men i år har det varit väldigt lugnt på den fronten. En enda kaka har det mumsats av och det var inte ens i kalas-lika förhållanden. Men gott var det ändå!
 
 
 
 
Nu har vi, än en gång, stationerat oss hitt norröver. Får se om det är sista gången innan det blir dags att förbereda sig för bebisens ankomst? Matts och Edvin bilade iväg till svärföräldrarnas imorse, där de ska ha sleepover. Själv ska jag börja bena ut den sista hemtenten. Jag är inte det minsta taggad, tror faktiskt inte jag varit så trött på någon uppgift som denna. Men snart, snaaaart är det klart - och då tar jag mammaledigt!