/


 
Imorgon ses vi igen! ♥
 

Det här med att vara särbo över sommaren har gått helt bra,
vi har haft så mycket program ändå och så träffas vi ju varje helg.

Men oj, vad skönt det ska bli när Matts flyttar hem igen!
Det är inte länge kvar nu...
 
 
 
fotograf: Michaela Fagerudd
 
 
 
Klockan den tickar
och tiden den går.
Nu ni tillsammans
inför framtiden står.

Ta vara på varandra
och njut av vardagens under,
för det är där ni finner
era fina stunder.
 


/

Jakobsdagar - Lördag


 
Lördagen började med sovmorgon, det var SÅ SKÖNT!
Steg nu upp, åt frukost, duschade, klädde på oss och körde iväg mot stan. Mötte upp Niisi & Kalle på gågatan, bestämde oss för att prio 2 var mat men först skulle Niisi ha nya solbrillor, så det fixades först. Efter att ha köat och väntat en liten stund på att få ett bord vid MrBanks uteservering åt vi pizzabuffén de hade där. Rekommenderas; samma pris som typ Raxs pizzabuffé, men så mycket bättre!
Strosade nu på där på stan en stund och kollade vad som fanns i butikerna och på Gammaldags Torg, innan vi for hemåt för ett par timmar igen. Mot kvällen for vi iväg till Jimmys, där vi grillade lite innan vi senare på kvällen for in mot stan.
 
Kvällen spenderades på en picknik-filt i utkanten av skolparken, för det mesta. I något skede var vi också in till netti, men usch, där var det så fullt så det var bättre utanför enligt mig. Blev en lyckad kväll, dock inte allt för sen, konstigt nog. Men bra så! Vaknade upp nästa dag hemma hos fröken Back. Bra med vänner som ställer upp med övernattningar. :)
 
 
 
 
 
/

Jakobsdagar - Fredag


 
 
På fredagen bilade jag snabbt iväg mot hemtrakterna efter arbetsdagen var slut. Planerna för kvällen var grillkväll tillsammans med flickorna hemma hos Janika&Linus. Vi grillade, vi åt och vi blev mätta! Det var en riktigt trevlig kväll, och sen när vi tyckte att det började vara dags så for vi vidare in till stan för att se vad som var på gång där.
 
Mötte upp Matts, Niisi och Kalle när vi kom in till stan och slutet av kvällen spenderades under scenen i skolparken så länge regnet öste ner. Var rätt så mysigt, men visst börjar man känna sig som man hör till den lite äldre kategorin då folk springer runt med fejklegg och säger att de är -95or, haha. ;)