/

Ganska huippu!

Huippu, huippu, huippu - allting e huippu-kiva ikväll!!!

Alltså. Jonä. Ni får nog tro vad ni vill, men jag är ganska säker på att man ändrar sitt tal när man bor på annan ort (okeeeej, nu är det ju inte mer än typ 100 km dit där jag bor - men skillnaderna märks nog ändå!).
"Man börjar ju liksom praaatta på ett sådant här annorlunda sätt som är lite mer kiva!" /muumin-svenskt tal. Typ. Haha nånäää. Men i vissa sammanhang tänker jag nog ändå tanken.
Som exempel: Jag sku förr aldrig använt ordet "kiva", "huippu" eller något annat lika konstit ord förr. Men jaaa... tiderna förändras.
 
 
 
NÅVÄL:

Den här dagen har då bestått av länkki, 30 minuter i skolan, ett par timmar på stan, akut-läxskrivning och sist men inte minst café-besök med ett par klasskompisar. (Att vi nu sen bestämde oss att handla godis och glögg på Citymarket och fara hem till A´s och umgås där istället är en liten parentes.) För vem vill ha torra, kvarlämnade Arnolds-munkar?!
Nu är jag så hög på socker, så jag vet inte hur jag ska kunna få tag i sömnen. Men det löser väl sig det också. Förr eller senare. Antagligen senare. Men godnatt!

/

GODMORGON

HEJ!
Jag är pigg som en spigg idag!
Eller egentligen förtränger jag tröttheten, vem orkar vara negativ idag?
Fast snön regnar bort och blir till slask ute... Äh!

Sträck-läste en bok inatt.
Den var så bra! Borde väl egentligen ha fördjupat mig i nån skolbok.
Då hade jag ju iaf somnat i mer än god tid...

Nå - nu ska jag iväg på studiebesök.
Yeah yeah, wow wow.... Nananana...
"Int för att skryt... men de e jag som e Batman!"

/

Skolarbeten på hög

Den här lediga dagen har verkligen gått i skolans tecken.

Först höll vi i gruppen på med projektet i över fyra(!!!) timmar, så nu är iaf planschen så gott som färdig.
Sen kom jag på att jag inte har några anteckningspapper att skriva på imorgon - så då fick jag gå in till stan och handla skolmaterial. Och nu försöker jag skriva en delexamination. Men det går inte.
Huvudet känns fullsmäckat med annat och helt tomt på den fronten. Har säkert läst igenom det jag fått ihopskrivet 10 gånger nu, utan att förstå vad jag skrivit. Antar jag bara borde strunta i resten ikväll och gå och sova.

Så - där hade ni min dag!
Wihoo...