/

Helgen...

Ja, om jag skulle ta och berätta om den nudå.

Fredagen var inte desto mer händelserik än arbete direkt efter skolan och senare in till stan igen efter att ha varit hem och duschat. I stan hände nästan ingenting och det blev en rätt så tidig kväll.

Lördagen var somsagt desto mer händelserik. Först på morgonen for ju Simone, hennes mamma och jag till Vasa för lite shopping, sen stannade jag där en stund sålänge jag väntade på mamma. Till kvällen körde Kim så vi for till stan och se och sen till Jasses & Nattans på fest. Efter någon timma så ringde vi åt Kim och fick veta att han hade krockat med bilen. Eller rättare sagt; två kärringar hade sprungit över vägen, Kim bromsade så de låste sig och blev påkörd av bilen bakom som kom allt för snabbt på. Så bilarna skuttades ca 30 m framåt och det var väl det. Bmw:ns bakända blev förstörd och den andra bilens motorhuv blev intryckt. Kvinnorna, Kim och Kiire och han i andra bilen klarade sig som tur var utan skador. Man kan ju undra hur det hade gått om någon hade suttit i baksätet.
Men efter allt dethär + sjukhusbesök för dem så fortsatte kvällen på stan, bestående av nå slagsmål mellan finne och andra och sånt. Det var den venetziaden för i år.

Såhär såg då bilarna ut efteråt.

Nu ikväll har jag tänkt tillbringa med den nya Harry Potter filmen. Har nog redan sett den på bio, men en gång till skadar ju inte. Och en gång till och en gång till och en gång till... Fast filmen egentligen var en besvikelse.
Bra sätt att vila ut, träningarna ikväll gick inte alls som jag ville för mig iaf. Men så kan det vara, får ta igen det på onsdag när vi har match mot GBK istället! Men nu; duschen!
/

310809

Sista augusti idag då; sista dagen innan sommaren helt helt helt är slut. Efter den månaden förväntar jag mig ingen värme längre, bara en massa regn och dystra miner. Kul kul... Inte undra på att folk blir deprimerade till hösten. Allt blir mörkt och vått och tråkigt. Men nåja det var inte därför jag skulle skriva nu. :)

Skolan idag var tråkig. Jag tänkte ta en powernap i en av skolans nya soffor över rasten i 10 minuter, men vaknade en timme senare... Bra då man är pigg. Blir nog skärpning och tidiga kvällar för min del nu! Men dagen var inte helt dålig ändå; fick sluta redan halv två och så kom Matts hit.
Om en timme blir det träningar, blir säkert kul. Fast nu tänker jag ta en powernap, och denhär gången blir det inte något timmes sovande!!! ;)
/

Ehm...

Jo, dedär med uppdatering sparar vi till imorgon åtminstone. För jag har varken orkat tömma kameran eller haft tid att sitta vid datorn idag. Har istället städat och städat och städat, och sen ikväll kom Matts hit och lagade mat och såg på film med mig. Att mitt huvud känns konstigt bortdomnat igen är en bisak. Jag tror det beror på sömnbrist så nu tar jag och säger godnatt! :)