/ Allt och inget / Fest&Kalas / Fotografering /

Midsommarafton 2017


 
Blev en annorlunda midsommar i år, eftersom Matts och jag bröt vår tradition om att fira midsommar vid andra sjön och istället styrde kosan mot Oravais.
 
 
 
Vid villan kunde vi njuta av solen(!) och det var till och med riktigt varmt eftersom vi satt i lä hela eftermiddagen/kvällen. Det hade man ju inte trott när man kollade väderprognosen dagarna innan. Annat plus var att blåsten såg till att det knappt var några myggor - happy life för mig som är allergisk! Nåja, nog om vädret. Vi gjorde ju faktist annat än pratade om det också. Som att grilla, leka proffsfotografer (av bildmängderna på mitt minneskort att döma), prickskytte med slangbälla och så åt vi massor, åt lite till och sen åt vi obligatorisk sommarkako. I slutet av kvällen utmanades vi även i armbrytning.
 
Midsommardagen gick snabbt efter en lång sovmorgon, mat på ABC och filmkväll hemma hos vänner. Och den här dagen går nu inte heller till historien som något riktigt extra; klädtvätt, veckohandlas och häng i soffan framför en bra film.
 
 
 
 
 
 
Fest / Midsommar / Vänner