/ Allt och inget /

ännu en helg


 
 
Som vanligt går helgerna allt för fort, och nu sitter jag här och det är söndagkväll igen.
 
Det har ändå varit en skön helg, fast vi haft program hela tiden. På fredagskvällen bilade jag och M iväg till juthbackamarknaden, gick där ett par timmar och for (precis som varje år) hem med en påse godisremmar. Det är ju nästan som att det finns  f ö r  mycket att titta på, till sist orkar man inte ens försöka. Men det hör ju till!
 
Igår hade vi en sån där perfekt lördag, konstaterade både Matts och jag. Vi fick ta sovmorgon, äta brunch i lugn och ro och utan planer. Sen efter nån timma besökte vi gymmet, for sen och handla och när vi kom hem tog vi det lugnt en bra stund. Mot kvällen fick vi ställa oss i ordning för att åka på Jossornas födelsedagsfest som sen blev till utgång.
 
Idag har det därför gått lite åt det långsammare hållet. Vi hade nattgäster, och försökte äta ordentlig brunch när vi vaknade för att sen se en disneyfilm. Bästa är ju ändå när vi kan bädda ut madrasser på vardagsrummet såna gånger. Ni kan ju gissa var vi legat mer än halva dagen! Mot kvällen behövdes ändå frisk luft, så vi kom in för en stund sen och nu börjar den här helgen 'vara på sticko'...