Tidsinställt inlägg
 
 
 
...för ett par veckor sedan. Då Nadja och Matts kompromissade.
 
Helgen började med ett besök på Juthbackamarknaden, som Nadja ville gå på. På marknaden fyndade de varken guld eller skatter, men godisremmar fick liksom året innan följa med hem. På marknaden fanns det både smått och gott där det säkert fanns både guld och skatter undangömda, men på grund av folkmängden och trängseln som uppstod var det inte läge för någon sån jakt denna kväll.
På Juthbacka stötte vi även ihop med ett par vänner, som tyckte det samma som vi. Men trevligt var det, och en nöjd Nadja bilade hem tillbaka på kvällen med sin Matts.
 
På lördagen fick Matts göra det han ville; traska iväg till stadens torg för att se på Strongmen där starka karar tävlade en av sina deltävlingar om titeln som starkaste man. Det var i hans ögon intressant, och visst - tycker man om att se på stora karar som lyfter stora saker, så visst! Där satt vi ett par timmar (med en liten paus för jeans-shopping för min del), innan vi åt en sen lunch på Spices. Bra så!

Mot kvällen byttes mitt kara-sällskap ut mot tjejkväll och spelkväll med flickorna. Väldigt roligt, men vi fick även känna av vem av oss som är tävlingsinriktade till tusen när vi var mitt uppe i ett av spelen, haha. 😉 Roligt var det, liksom alltid i det sällskapet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress