Dag 6
 
 
 
 ...var också den sista hela dagen på vår resa.
 
Även den dagen bestämde vi oss för att göra ingenting, och stanna vid hotellet hela dagen för att ta ut det sista av solskenet, poolerna och chillandet. Det blev inte många bilder fotade den dagen, men den såg ju nästan indentisk ut som dagen innan. Mot kvällen började vi packa ihop våra saker och så blev det en tidig kväll. Väckning stod på schemat redan klockan 4 följande morgon, då det var dags att stiga på bussen som skulle ta oss till flygfältet.
 
 
Edvin fick plaska av sig så mycket han ville den dagen.
 
...och när han sov passade vi på att t.ex. spela Skipbo i lugn och ro, äta lunch vid poolbaren eller sola och bada i lugn och ro.
 
 
 
Det var en riktigt lyckad resa och hotellet var super att vara på med småbarn!
 
 . . .
 
 
Jag tror aldrig att jag skrev hur flygresan gick, speciellt med tanke på att vi hade ett 9-månaders barn med oss. Men jag kan sammanfattadet enkelt: det gick över förväntan, alltså superbra!
 
Om flygresan till Gran Canaria gick bra, så gick hemresan ännu bättre!
Edvin sov över hälften av flygtimmarna och charmade passagerarna i närheten av honom resten av timmarna. Han grät inte en gång (varken på vägen till eller från Gran Canaria) och det kändes skönt för oss vuxna.
 
Som förälder är man ju förstås orolig att ens barn ska få ont i öronen av flyget eller vara allmänt grinig och störa resten av medresenärerna. Det fanns faktiskt personer på flyget som kommenterade detta och tyckte att det var tur att han inte grät och var jobbig för det skulle de då inte ha orkat med. I den stunden kändes det ju inte speciellt roligt för oss att sitta bredvid en sån person, men vad kan man... Men som redan sagt gick det ju riktigt bra och även om det inte skulle ha gått så här smidigt hade vi säkerligen överlevt ändå!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress