/ Allt och inget /

Rastlös


 
 
Det riktigt pittrar i kroppen - jag måste göra något idag!
Ändå finns inte riktigt orken där, efter ett flertal lite sämre nätter med många uppvak. Det är torsdag och vi skulle egentligen söka oss iväg till Öppet Dagis senare idag men den planen får jag nog sätta på hyllan, Edvin hostar och snorar ännu något förskräckligt och jag vill inte riskera att han smittar ner nå andra barn.
 
Istället ska jag, bara jag slösurfat klart, tillreda babymat idag. Vi har en period hemma då det inte går att mata lillchefen typ alls. Det han får äta själv går bättre. Sen blir det väl det här vanliga; plocka i och ur diskmaskinen, sätta i gång en maskin med tvätt, plocka upp leksaker och dammsuga bort gruset vid ytterdörren. Vanliga vardagsbestyr alltså.
 
Senare idag, när Matts kommer hem från jobbet, ska jag åka till gymmet. Det känns som månader sen jag senast besökt vårt "vanliga" gym. Det är det säkert också. De senaste månaderna har jag promenerat till gymmet här i centrum, det är nära och jag behöver inte ta bilen, så det har varit helt okej. Men så har jag inte heller styrketränat eller gått på pass de gångerna utan sprungit på löpbandet. Idag känner jag att jag behöver trötta ut hela kroppen, ordentligt. Så det får nog bli ett besök till vårt "riktiga gym", jag behöver ju inte ens ta bilen längre nu när det blivit cykelväder!
 
 
...från en tid då gymmet besöktes lite mer... frekvent så att säga.