/ Allt och inget /

Random punkter


 
 
Tänkte samla ihop ett par random punkter med tankar/händelser i livet just nu.
Here we go:
 
 
 • Jag ska få gå på event!
  Äntligen fick jag en plats till Frukostflickornas event tillsammans med Marimekko. Har redan för länge sen sett då folk gått på dessa events, fått sina goodiebags och fått se modeshower hit och dit. Först trodde jag man behövde vara en influencer och få inbjudan, men så insåg jag ju att det är först till kvarn som gäller numera då eventen släpps. Så jag blev glad när vi hann få ett par av de 150 platser som gick åt på fyra(!) minuter. Om två veckor skulle det vara dags då.

Bild från förra eventent, då vid Iittala Outleten.
 
 
 • På tal om veckor, nästa vecka har jag inbokat välbehövligt frissabesök!
  Funderade länge om jag ska lägga ut mer pengar på mitt hår, man är ju inte precis rik när man går hemma på vårdledigt. Men jag kom fram till att den här gången ännu ska mina slingor ljusas upp inför sommaren. Sen mot hösten får nog håret bli en mörkare färg.


 • 1-års fotografering.
  Det står det skrivet i kalendern inför nästa veckas söndag. Hua(!) vad tiden gått fort, snart fyller Edvin ett år. Ett år! ETT ÅR! Wow. Vi ska och fota lillkillen till Michaela Fagerudd i Jakobstad. Hon är så duktig!

Senast vi besökte hennes fotostudio var Edvin ca 6 månader. Så liten!
 
 
 • Visdomsord:
  Hörde en så bra mening igår när jag låg i sängen, däckad av magsjukan.. "Under småbarnsåren är dagarna långa men åren korta!" Det kunde nog inte sägas bättre än så. Vissa dagar det senaste året har känts som hundra år, och jag har räknat ner minutrarna tills dess att Matts ska komma hem från jobbet/Edvin ska gå och lägga sig. Men ser jag tillbaks på året i stora hela har det gått i racerfart.

 
 
 
Vardagsbild: En skitig spegel, jag som ställer mig inför en tjejkväll, Edvin jagar katten och Matts söker säkert efter något viktigt! 
 
 
 
Där hade vi några random punkter som kom ner i skrift idag.
Idag är det fredag. Som känns som en måndag.

Fast vi kommer ha Matts borta hela morgondagen, så egentligen blir det ju som en "tisdag" det då. Planerna var att jag och Edvin skulle bila iväg till min mammas i Jakobstad, men vi vågar nog oss inte iväg ännu imorgon då man inte vet om magsjukan är över eller inte. Edvin var i skick redan igår, jag känner mig ganska okej idag. Men än ropar vi inte hej!