/

Spontan roadtripp och mysig morgonstund

Den här helgen har varit av en bättre sort!

Började i fredags med filmkväll hos Niisis, med en massa godsaker och filmen The fault in our stars. När filmen var slut och allihop började vara sådär lagom trötta var det bara att traska hemåt i blåsvädret. Tur att vi allihop bor så nära varandra!

I lördags traskade vi in till stan för att titta på skor och handla något gott inför kvällens utgång. Kom hem med ett par snygga skor, exakt sådana jag gick och sökte hela förra hösten! När Matts vaknade hann vi fara ännu ett varv till stan, för då skulle pojkarna på kara-shopping (läs titta på all elektronik som finns...). Till kvällen blev det vinkväll hos Niisis igen och under kvällens gång kom vi på att "Imorgon ska vi inte ligga hemma och tycka synd om oss själva, vi sticker iväg till Tuuri istället!". Så när hälften for ut, for andra hälften efter nattmat och sen hem.

Söndagen spenderades därför alltså längs med vägarna och ett par timmar i Tuuri. Hittade lite smått och gott, och har härmed inlett julklappshandlandet 2014. Bra att vara ute i tid, hehe...


Nu sitter jag som bäst och äter frukost. Det är så skönt när man börjar lite senare, men ändå vaknar relativt tidigt och hinner ta det lugnt från morgonen. Bra så! Har skola ända till kl. 16 idag, för ovanlighetens skull. Resten av veckan ser dock rätt så lugn ut, men med lite extra där vid sidan. Precis som jag vill ha det.