/ Allt och inget /

Effektivitet


 
Den senaste tiden har jag varit SÅ trött efter jobbet.
Det har funnits noll ork att ta tag i någonting, istället har jag stupat i säng dit jag allt som oftast velat lämna hela kvällen. Jag insåg igårkväll, när jag än en gång vaknade upp efter en powernap, att nu får det räcka. Så där kan man ju inte ha det; sova-jobb-sova-jobb-sova... Så då steg jag (om än motvilligt) upp ur sängen efter en kort powernap, och bytte om till gymkläder. Lite hjälp fick jag av sambon på traven, för där i stunden hade jag verkligen noll motivation och ork alls.
Men det gick bra!
 
Och idag har det också gått bra, om inte snäppet bättre.
För igår kväll bestämde jag mig att packa gymväskan färdigt, ta med den i bilen till jobbet och köra direkt till gymmet idag när jag slutat jobba. Sagt och gjort! Och det är så skönt nu, när klockan inte ens slagit åtta på kvällen, att vara duschad, hunnit äta middag, gymmat, jobbat... Jag har t.om. hunnit baka en rulltårta, och vara och handla ingredienserna.
Nu ska jag bara försöka fortsätta i samma stil, för egentligen har det ju bara blivit lite av en ond cirkel det där med att powernapa. (Vaknar trött på morgonen, powernappar när jag kommer hem, vilket leder till att jag inte får tag i sömnen vid läggdags och stannar uppe för länge... och så vidare.)