Så hade en vecka susat förbi, än en gång.
Många är gångerna som jag tänkt ta upp datorn, öppna bloggen och plita ner ett par rader men så händer något i farten och det förblir ogjort. Antingen det, eller så är jag så trött om kvällarna att jag inte orkar mer än spela Candy Crush på telefonen samtidigt som vi slö-kollat på tv:n efter att Edvin gått och lagt sig.
 
 
 Dagens frukost-view när jag drog igång studierna hemifrån.
 
 
Höstlovet kom och gick, rätt så obemärkt här hos oss faktiskt.
Edvin fick ju vara ledig från dagis hela veckan men jag hade både deadlines och lektioner under veckan och Matts var ju på jobb som vanligt. Lite roligheter hann vi ju ändå med; i måndags var vi på foto-utflykt, i torsdags kom våra Larsmo-vänner till Vasa på besök och i lördags for vi och hälsa på min mommo och sen via syrrans på kaffe.
 
 
 
Nu har en ny vecka kört igång, och Edvin och jag ska spendera den på tumis då vi har Matts på arbetsresa hela veckan lång. Han flög iväg redan på söndagsmorgonen, med slutdestination Dominikanska Republiken. Han ringde ikväll, så nu var de framme efter ett par mellanlandningar och ett par sov-timmar på nått hotell. Lite avundsjuk blir man ju när han visar palmer som gungar i solen, kritvita stränder och säger att de har 30 grader varmt i luften. Jag hoppas vi någongång kan resa till Karibien tillsammans! Jobb är ju ändå alltid jobb, så allt för mycket skojigheter hinner han knappast med.
 
 
 
Nu ska jag så småningom knäppa på Netflix, och serien Dark som min bror tipsade om för nån dag sen. Sen tror jag också att jag får koka mig en kopp te. Jag har dragit på mig en jobbig förkylning som retar i halsen, stockar i bihålorna och känns sådär lagom rolig mot kvällarna och nattetid. Dagtid är det inga problem dock! 
 
 
 
Det blev en hederlig vardags-uppdatering den här gången då,
men sånt kan ju vara roligt att ha nedskrivet ibland!