/

Sista maj

 
Insåg nu ikväll att det är sista dagen i maj månad idag... Och oj vad den här månaden har gått snabbt, och vad mycket man hunnit med!
Jag har grillat de första gångerna för denna vår/sommar, vi skaffade en kissekatt till, vi har haft de sista lektionerna på socionomutbildningen, vi har firat det tillsammans med klassen vid en villa, vårt lärdomsprov blev klart och godkännt, jag har jobbat de sista skiftena på butiken, vinkvällar, roadtrip till Sverige med Simone, utekvällar... Det har varit en intensiv, men ändå en väldigt rolig månad. :)
 
 
 
Idag däremot har det gått lite lugnare till...
Vi började dagen med söndagsfrukost, sen nån timma senare åt vi en lätt lunch innan Matts och jag for iväg på loppisrunda. Vi hittade ingenting men for istället in till stan för att kolla vart jag riktigt ska imorgon när jag börjar på nya sommarjobbet. Jag börjar bli riktigt nervös nu, på sejnon, men nog ska det väl gå bra! Hoppas jag... Ja, nu kom jag in på sidospår.
Efter vi hade kollat in det for vi till mäcken på milkshakes innan vi traskade vidare för att försöka hitta nya byxor åt Matts. Det lyckades och vi kunde traska hemåt. Sen dess har vi inte gjort mycket alls; kollat tv, spelat spel på telefonerna, jag kortade av ena paret byxor som Matts hade köpt... Så nästan ingenting alls. Matts har dessutom bilat iväg till Kronoby redan för ett par timmar sen. Och jag borde börja söka mig i säng. Godnatt!