Mitt förhållningssätt till julen och julfirandet har helt slagit om sedan vi har barn.
Visst gillade jag julmys och julpynt redan innan, men själva julafton och julfirandet i sig var rätt så tråkigt. Nu däremot, oj vad jag längtar till dagarna kring jul! Att få träffa släkt och vänner, äta massa gott, mysa till det med en chokladask i soffan... men framför allt barnens iver och spänning!
 
 
 
 
 
 
Jag skulle gärna påbörja julpyntandet också. Igår köpte vi hem ljusslinga till julgranen, för i år ska vi ha julgran! Än vet jag inte om den får stå på balkongen eller var vi placerar den, men det är självklart att Edvin ska få ha julgran (och att mamma ska få dekorera, haha)! Drömmer om julprydnader i maileg-stuk, jag har gått och kärat ner mig i tomtarna sen senaste julen. Hos min syster hänger dessa tomtar lite var och varstans runt julen - så fina!
 
 
 
 
Har gått och funderat på hur vi ska göra med julkort i år.
Känns ju lite snopet att satsa och sända iväg kort som kanske ändå inte når fram, thanks to postens strejk... Ska se om vi får till det nån dag, kanske i helgen. Annars får det va, för det här året.
 
 
 
Men jag tror bestämt att det får bli en inventeringsrunda uppe i förrådet till helgen, för att se igenom vad vi har för julsaker nerpackat i lådorna. I fjol blev det ju knappt något julpynt hemma hos oss allt, när vi höll på packa inför flytten som skedde i mellandagarna. Så i år har jag desto större anledning att go all in! Hoppas bara Matts inte flyr huset, när jag drar igång haha!