/

Mårar åpåå


 
 
Hej hej! Eller gokväll...
 
Här i min lilla värld fortsätter semestern rulla på bara! Imorgon börjar sista veckan av min semester, och för måndagen är ett Fäboda-besök inplanerat. Alltså, jag kan ju inte klaga på vädret i alla fall; sol varje dag och med temperaturer över 20 grader varje dag. Wow! Detta kommer jag leva länge på.
 
Sen jag sist plitade ner ett par rader här har jag gjort detta:
 
 
 
Besökt Umeå tillsammans med mannen i mitt liv!

 
Vi tog buss och båt över potten förra lördagen, vilket var riktigt smidigt!
Vi klev av i centrum, där vi åt lunch och kollade genom ett par butiker innan vi tog en lokal buss ut till Ikea och Avion-köpcentret ett par timmar senare. Där hann vi se mer än allt, lagom tills det var dags att kliva på vår egen buss ut till Ica Maxi och sen vidare ut till färjan igen.
En riktigt solig och najs dag hade vi!
 
 
 
Semestrat i Nykarleby och i Vasa:
 
 
Under förra veckan hann jag kaffa och äta våfflor, tillsammans med mamma och mommo ute vid Brostugan i Nykaabi.
Sen när jag bilade hemåt in i veckan på nytt så passade jag på att hitta nya smultronställen att sola på i Vasa. Detta med success!
 
 
I torsdags satte jag mig igen i bilen och styrde kosan norrut, och hamnade till Tischärssand ute i Vexala tillsammans med syrrans familj och min mamma:
 
 
Vi byggde sandslott och solade ända till kvällen, åt hämt-pizza hemma hos syrrans och var alla som nå klubbade sälar av all sol och värme!
Men man kan ju inte låta lite trötthet förstöra för en, så lagom till kvällen så mötte jag upp Hanna och Melissa i Jakobstad.
 
 
 
Fredag:
 
 
Vi började kvällen i skolparken där vi lyssnade på bändet från Terjärv.
 
 
 
På fredagen bilade vännerna upp från Vasa och vi träffades inne i stan.
Fredagen var riktigt lagom allt, enligt mig. Vi slapp och sitta vid terassen, lagom mycket folk (fast det ändå var rätt så många vid terassen senare på kvällen!) och vi for alla hem i lagom tid för att orka med nästa dags program.
 
 
 
Lördag:
 
 
På lördagen gick Matts och jag ett varv på Gammaldags Torg och for sen och se på bänkpress tävlingar vid Jeppis gym. Därifrån bilade vi sen vidare till Kronoby på en kaffe hos M's föräldrar. På kvällen for vi först och äta middag till Strandcamping innan vi än en gång for in till stan. Blev en riktigt bra kväll och man såg många kända ansikten i fokvimlet.
 
 
Söndag:
 
 
Idag har det gått lite trögare fram, haha.
Började med lååååång sovmorgon, hämtade sen upp brorsan från stan och i stan lämnade vi. På pokémon-jakt. Så om någon frågar vad jag gjort denna semester är nog svaret:
Gotta catch 'em all...
Förutom det då,  så blev det en runda kring favorit-länken ikväll.
I mitt esse!