Edvin och jag inledde förra helgen med bibba-besök.
Tur det, så att vi har böcker att läsa här hemma de kommande veckorna!
 
 
Vi fick ju ledigt redan i fredags, så ännu på fredagen var det lekparkshäng med kompisar på vårt schema.
 
 
Sen utlystes det ju undantagstillstånd och vi fick plötsligt massor med tid at spendera tillsammans!
Så resten av bilderna sammanfattar vår första vecka hemifrån rätt så bra:
 
 
Fick ändå ett rätt så glatt besked om stipendie i början på veckan.
Att vädret bestämde sig för att visa sin bästa sida har ju inte gjort veckan sämre det heller.
 
 
Förutom att göra skolarbeten, delta i distansundervisning och distansjobba har vi också hunnit baka, leka, pyssla, rita, måla, bada och allt möjligt tillsammans med lillchefen. Därför kan ni ju tänka er hur det sett ut här inne, efter en veckas kaos... 
 
 
 
Men det har även behövts utevistelse för att allas humör ska hållas uppe (och för att vi ska få nå jobb gjort hemifrån!). Vi har därför turats om att besöka diverse lekparker här i stan. Vi har lyckligtvis kunna leka utan trängsel, så att följa landets rekommendationer om att inte vistas i grupper på officiella platser som är större än 10 personer har inte varit några problem.
 
 
En annan positiv sak är ju att vi kunnat gå omkring i pyjamas stora delar av dagen om vi så velat!
 
 
Och igår passade vi på att gå på "Mulle-promenad" längs med Strandpromenaden efter att vi ätit middag och jobbat färdigt för dagen. Promenader är nog ett måste nu, när man sitter mestadels hemma hela dagarna. Både för kropp och knopp!
 
 
 
De här bilderna får sammanfatta vår första vecka med distansstudier, distansjobb och heltidsjobbet att ta hand om vårt barn hemifrån. Det har ändå gått helt okej, jag trodde nog vi skulle få betydligt mindre gjort än vad vi ändå lyckats åstadkomma. Vi får däremot se hur de kommande veckorna blir, när mina distanslektioner ökar i antal och uppgifter förväntas bli gjorda inom utsatt tid.
Vi får helt enkelt ta en dag i sänder!