/ Allt och inget / Muminmuggar /

Ett snabbt hej!


 
 
Hej hej!
 
 
Nu har det gått en vecka sedan vi tog vårt pick och pack och flyttade till vårt nya hem. Under veckan som gått har dagarna varit fyllda av möblerande, sorterande, rensande och städande. Plus lite borras och skruvas och inköp och så vidare. När alla våra grejer äntligen var inklämda på varje öppen yta här sent på fredagskvällen förra veckan ville vi bara gråta. Eller skratta. Så hemskt såg det ut! Vi fick också konstaterat att förvaringsmöjligheterna inte är det samma här på nya stället som det var på förra, så det var bara att börja rensa bort och slänga bort. Men nu börjar det vara beboeligt här! De flesta sakerna har hittat sin plats i skåpen och hyllorna i alla fall här i lägenheten. Förrådet ska vi dock inte tala om!
 
Matts och jag har konstaterat flera gånger under veckan hur tur det är att han hade en vecka pappaledigt att ta ut nu. Annars skulle det varit tufft, haha.
 
Nu ska jag strax gå ner för trapporna och möta upp en köpare till nå grejer jag satt ut på facebookloppis. Sen ska jag börja baka. För på måndag fyller Matts år, så imorgon ska vi fira det med kaffe tillsammans med hans familj här hemma.
 
 
 
Muminhyllorna på plats i nya köket!
(ännu ska två hyllplan till upp ovanför hyllan längst till höger, men det innebär ett varv via ikea före det kan ske)
 
 
Flytten / Mumin / Muminmugg