/ Allt och inget /

Vi fick gå på dejt!


 
 
 
För nån vecka sen skickade en kompis och frågade ifall jag och Matts ville gå på hamburger-date så tar hon och hennes sambo hand om Edvin så länge. Matts tvekade inte en gång när jag frågade honom och i tisdags på kvällen fick vi traska iväg till Friends and burgers här i Vasa på deras hamburger tasting.
 
 
 
 
När vi kom dit fick vi sätta oss till bords, på borden stod det radade tre olika lemonader och ett papper där de ville att man skulle skriva feedback på maten vi skulle få smaka på. Vi fick smaka på väääldigt mycket; 3 mindre hamburgare, 1 korg franskisar, halloumifries, lemonaderna, milkshakes och sen om man ännu orkade fick man gå och beställa valfri produkt från kassan. Det där sista trodde vi att de sa på skämt, för hur man skulle orka med det fattar jag inte. Men såklart tyckte nog Matts att det nog skulle ätas lite till när vi var klara med allt det andra, och det gjorde nog några andra med. 😅
 
Maten den var supergod men godast av allt var nog ändå deras milkshakes! De bjöd först på chokladmilkshakes åt allihopa men sen fick man säga till ifall man ville pröva nån annan smak. Jag testade en kaffechoklad-shake och o-m-g så god den var! Helt klart en ny favorit! Matts testade deras lakritsshake och han gillade den med. Så ifall ni inte testat milkshaksen vid Friendsandburgers så rekommenderar jag dem verkligen!
 
 
 
 
Det var rikigt mysigt att få gå på tumis iväg och så skönt att för en gångs skull kunna prata utan att ha någon som behöver fokus mitt i en mening så man tappar bort tråden helt. Men också väldigt konstigt! Vi konstaterade båda två att det nog är bra att få åka iväg ibland som ett par och inte bara som föräldrar, annars är det nog lätt att man tappar bort varandra på vägen. För vad ska man riktigt prata om när man är på tumis och allt fokus inte är på ens barn?! Inte konstigt att så många får det tufft i småbarnsåren om man tappar bort varandra på vägen. Såklart blev det ändå massa prat om lillen då vi satt där och redan på vägen till restaurangen var jag på väg att skicka ett meddelande och fråga hur det går. Men det hör väl bara till. Ett par timmar senare traskade vi in genom dörren här hemma igen och det hade (förstås) gått hur bra som helst här hemma.
 
 
 
 
Så tack för att vi fick gå på dejt, det lever vi länge på! ♥
 
 
Dejt / Friendsandbrgrs / Hamburgare / Tumis