/ Allt och inget / Familj / Fotografering /

Glad Lilla Jul


 
 
Lilla jul är en sån där mysig liten högtid för mig,
utan egentliga krav och traditioner men som måste vara mysig.
 
De senaste åren har vi ställt till med lillajulfest där vi dukat långbord, druckit glögg, spelat spel och sjungit julsånger med våra vänner innan vi dragit iväg ut på stan senare på kvällen. Numera är ju läget ett annat och i år blev det helt annorlunda, men så mysigt det med! I år stod jag och Matts och packade ner glögglasen i flyttlådor, Edvin låg och lekte på mattan och julsångerna glömde vi bort. Sen till kvällen ville jag testa nya objektivet på kameran och sa åt Matts att nu ställer vi till med julfotografering.
Något han inte sa emot till men knappast heller var så förtjust över. 😉En halvtimma senare var "fotoväggen" från bröllopet med ljusslingan bakom uppe på sovrumsväggen, sängen fylld av kuddar och plädar och vi stod utstyrslade med våra ugly-christmas-tröjor. Det är i såna stunder man inser att Matts verkligen ställer upp i nöd och lust. 😅❤️
 
När vi var klara med fotandet avrundade vi lillajulen med god mat här hemma och sen myste vi ner oss i soffan med glögg, chips och choklad. Edvin låg där emellan med sina majskrokar och var nöjd han med! Så den här lilla julen blev just sådär mysig som den bör vara! Glad lillajul!
 
 
 

Och hur mysiga blev inte de här bilderna ändå?! 😍
 
 
Familj / Familjefoto / Fotografering