/ Gravid /

Måndag kväll


 
...och ännu ingen bebis!
Fastän det varit tyst här i flera dagar! 😉
 
 
Tystnaden beror på att jag tagit tillvara på vädret, som fortsättningsvis är varmt och soligt!
Förra veckan hade jag fullbokad med program; kompisbesök, loppisrundor, strandhäng...
Till helgen for jag på förfest med tjejerna innan de for till Ollis och resten av helgen hade Matts och jag riktig kvalittétstid på tumanhand.
Vi hann gå långa promenader, äta piknik ute, turista i närmiljön och äta hemlagad pizza och ha filmkväll.
Perfekt helg! ♥ 
 
Därav tystnaden.
 
 
Inne i veckan kom Ida och Alvin på besök. Vi hann besöka loppisar och jag hittade både ett som annat,
bl.a. parasollet till balkongvagnen som Zelda genast skulle besikta!
 
 
På fredagen tog jag det lugnare på dagen för att orka med kvällens förfest hemma hos Josse, innan resten av flickorna skulle vidare till Ollis.
Roligt med tjejkväll, även om jag satt och tryckte i mig allt för mycket snacks (hej hej vätskefyllda fötter de kommande dagarna!).
På lördagen tog vi sovmorgon, åt årets första mjukglass och bilde iväg ut till Söderfjärden (Meteorian) innan vi bakade pizza på kvällen.
 
 
 
 
Och nu är snart måndagen förbi, och även den har jag fått att gå undan fast enda spikade
programpunkten var besök på rådgivningen.
 
Vid rådgivningen konstaterades, än en gång, att allt såg bra ut med både mej och lillen i magen. Barnmorskan frågade om jag vill att vi ska testa uppskatta vikten, så det gjorde vi. Hon tror att bebisen är ca 3300 gram i dagsläget - alltså helt normalstor! I samma veva som hjärtljuden och SF-måttet kollades gjorde hon också en hinnsvepning, så få se nu... En hinnsvepning kan öka chansen att en förlossning sätter igång inom 48-72 timmar, men nå större förhoppningar på det har jag nog inte!
 
Resten av dagen har jag vilat; sett på Netflix och slöat. Nu mot kvällen fick Matts lurat med mig till gymmet med det villkoret att jag skulle få vitchoklad från Lidl efteråt. Nu är vi hemma igen och duschen kallar, och sen ska jag äta vitchoklad! 🍫
 
 
Gravid / Rådgivningsbesök / Vänner