/ Edvin 0-6 månader / Familj /

10 dagar som familj


 
 
 
Såå... nu har vi fått vara föräldrar i 10 dagar.
10 dagar, som gått så otroligt snabbt och vi har fått lära oss så mycket!
 
 
 
Hittills har allt gått över förväntan. Både Matts och jag var inställda på att vi kunde få en bebis med kolik, som skulle skrika sig genom nätterna och köra oss slut om dagarna. Så har det inte varit. Inte alls.

Vi har fått en kille som hittills vill sova ca 3-5 timmar i taget och äta-kakka-gosa när han är vaken sina 1-2½ timmar där emellan, även om nätterna. Han är mestadels nöjd, skriker knappt och kan ligga och titta runtomkring med sina stora ögon lääänge när han är vaken. Under de här 10 dagarna har lillen haft massor med besök; mommo, moffa, fammo&faffa, sina farbröder, sin morbror och moster samt 2/3 kusiner, och så flera av våra vänner. Så brist på famnar att gosa i har han då inte haft! Ett par vagnpromenader har vi också hunnit med, och det har inte gått nån nöd på någon i familjen under dessa, utan vi har fått njuta av den friska luften. Skönt så!
 
Igår fick han bada för första gången - och det var tydligen awesome, tills vi skulle ta upp honom ur badet och det (antagligen) blev för kallt. Sen så sov han heeela natten, kl. 21-9 med bara nån enstaka matpaus, så gissar han blev trött av det hela.
 
 
 
Jaaja. Det får sammanfatta de här första 10 dagarna,
10 helt fantastiska dagar i det bästa av sällskap!