/ Träning /

Vår i luften


 
 
Lördagen levererade verkligen perfekt väder! Plusgrader, blå himmel, strålande sol och så var det nästan helt vindstilla.
 
 
 
Jag gjorde därför det enda rätta, efter jag ätit sen frukost och klätt på mig - jag snörade på mig löpskorna och for ut på länk. Det var inte bara jag som tänkt den tanken, märkte jag när jag sprang längs med vattnet. Det var många andra ute och samlade D-vitamin, och med vädret vi hade var det ju inte svårt att förstå varför.
 
Själv hade jag tänkt börja länka sakta och försiktigt, med målbilden att "orkar jag 2-3 kilometer är jag nöjd". När jag sprungit 3,5 km tittade jag på pulsklockan och kände att jag absolut kunde fortsätta lite längre ännu. Mottot som jag tänkte under resten av färden var: 'sakta men säkert så länge det far framåt'. Annars har jag lätt för att springa för fort, som såklart gör att jag inte orkar så värst långt. När jag kom hem visade Sportstrackern och pulsklockan en färd på ca 5,5 km - så jag är helt klart nöjd med vårens första länkki. Annars brukar ju den inte bli så värst lång, och inte kännas så värst rolig. Antar att vårvinterns alla högpuls-pass har gett ett litet försprång denna vår.
 
 
 
 
 
Löpning