/ Allt och inget /

Sola och bada


 
 
Det tycks ju bli en rekord-dålig sommar i år, så det gäller att ta tillvara på varje liten stund man får.
 

Så löd också tankegången i söndags när vi vaknade till liv närmare 12-strecket först. Jag kokade en termos kaffe, packade ner varsin smörgås till frukost och sen cyklade Matts och jag iväg ner till stranden. Det var så skönt! Det blåste en hel del, men det var bara bra för annars skulle man nog ha smält i hettan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter nån timma i solen, stannade vi på årets första lösglass på vägen hem. Jag skulle gärna ha stannat längre ute i solen, men det där loppisbordet jag hade beställt kräver ju nå försäljningsobjekt också och det hade jag då ännu inte kollat ut eller prissatt. Så efter glassen for vi hem och grävde i skåp och lådor och när klockan blev 4 fick vi köra iväg grejerna till Combo.
 
 
 
Efter att vi veckohandlat och ätit middag körde vi ut till minigolfbanan på Vasklot, för en "dålig match minigolf". Jag är visst ännu sämre än ifjol på det här, haha. Bäst att skylla på banan, vi prövade den nyare för första gången. Mitt i allt spelande dök även Simone upp. Så när vi spelat klart fixade vi först lite på min brudklänning och underkjol (det är verkligen ett helt projekt det där med klänningen..!) och sen for vi ut till ABC på lite mat. Avslutade kvällen med lite sightseeing runt om i Vasa.
 
 
Minigolf / Sola&Bada / Vänner